Edaa13 13 haftalık hamileyim öğleden beri karnımda şiddetli olmayacak şekilde ince ince ağrılar var bu durumu yaşayanlar var mı normal mi
Arzuu_t Edaa13 bende 13+6 basindan beri karin bel ve kasik agrilarim oluyor doktor normal demisti. Magneziyum kullaniyorum. Iyi geliyor. Gecmis olsun ☺️
221120 Edaa13 resmen bu soruyu soracakken gördüm sorunuzu , ben de 13+4 üm hafif hafif gece ağrım oldu şimdide arada oluyor ama çok değil, sanırım bebek geliştiği içinmiş
Edaa13 nurbebek01 Ara ara geliyor canım daha önce ⅞ haftalıkken iki kayibim olduğu için korkuyorum ilk defa bu haftalara geliyorum o yüzden tecrübeli hamilelere sormak istedim
nurbebek01 Edaa13 rabbim sana bağışlasın canm istersen RUKYE suresi var abdestini al uzan kulaklıkla veya normal elini karninina koy dinle icini rahtaltir bende yaşadım 1 kayıp çok şükür şuan 19 uz korkma
Edaa13 221120 bugün muayene oldum canım doktor sorun yok bu haftalarda da bebek rahimden karın boşluğuna çıktığı için normal dedi geliştiği içinmiş
Nurhan47 Bende 13+5 ve benımde ıkı gündür hafıf hafıf arada bir sancılarım oluyor normalmiş şiddetli olmadığı sürece
aaysegulll Rahim geliştiği için bağlar geriliyor, gerilen bağlar da ince ince çekilme hissi&ağrı yaratıyor. Ayakları biraz yükseğe uzatıp dinlenmek iyi geliyor.