Gkcgkc Son haftalarda progestan kullanan var mı ? 34 haftalıkken sancı çıktı nst de doktor sabah akşam kullan dedi bir başka doktor da kullanma dedi ama kullanıyorum yarın 36 olcam
Iremozer Gkcgkc canım ben 6 haftalıktan beri kullanıyorum şimdi 32 haftalığım dün doktorum 35 de bırakalım artık dedi
Buketkucuk Gkcgkc kullanma diyenin amacı doğumunu önlemesin diyedir diğer doktorun da erken doğumu önlesin diye kullan demiştir seni uzun zamandır takip eden doktorunu dinlemeni öneririm sonuçta en iyi o tanıyor seni ve gebeliğini
SofiB Gkcgkc 33 de verdi bana da doktorum çok ağrım sancım oldu o hafta. kullandım bir kutu şimdi bitti devam etme dedi. Hala ara ara ağrım oluyo 2. gebeliğim buarada ben daha Nts girmedim henüz salı kontrol bakalm ne dicek.
Gkcgkc Gizmolata hiçbir anlamı yok dedi diğer doktor dediğim kendi doktorum 😀😀 kullan diyen devlet hastanesine gitmiştim kasılmalarım var diye nst ye soktular bir tane sancı çıktı o da progestana başla dedi . Nedense onu dinleyesim geldi yani 😀
Gkcgkc Iremozer bana yeni başlattılar zaten sancı çıktı diye ben de anlamadım her doktor farklı konuşuyor