Sudeekalay Merhaba hanımlar, 8 haftalık hamileyim ve 4.5 haftaliktan beri bulantı şikayetim var geçen araştırırken bulantı bilekliği gördüm yorumlarda çoğu ise yarıyor çoğu da faydası yok demiş aramızda kullanan oldu mu merak ediyorum ..
SofiB Sudeekalay ben kullandım bana fena gelmemişti psikolojik mi bilmem ama çıkarınca yine bulanıyodu midem. Ama çok sıkıyor bileği orda akapunktur noktaları varmış düğme gibi bişey o noktalara baskı yapıyor bileklik denilen bu yani
Seher24 Sudeekalay psikolojik olarak etkiliyor ama geçmiyor bileği sıkıp akapuntur görevi görüyor ben hiç çıkarmıyordum ama kusacaksam ve migdem bulanacaksa ne yapsak ise yaramıyor oglumda 11 haftalıkken geçti kızıma hamileyim şimdi 20 haftalıkken zor geçti ve hala arada bir koku falan gelir
NurCeren00 Sudeekalay ben normal hayatımda araba tutmasına karşı kullanıyordum. Yabancı bi derginin makalesinde görmüştüm. Akupunktur noktalarını doğru ayarlayarak kullanmanız gerekiyor 😌. Çantamdan ayırmam 💃psikolojik veya değil bende işe yaramıştı
harece Psikolojik olarak rahatlatıyor geçen birşey yok. Benim bulantilarim hafifti hep sadece takınca rahatladım mantığı gereksiz yere para vermedim ablamda vardı onunkini kullandim