36 +0 haftada nts de sancım cıkmıstı doktorum heran gelebilir demisti 1 parmak acıklıgım da vardı bir hafta yataktan hic kalkmayarak 37 ye girdim cok şükür doktor tekrar baktı ve sancım cıkmadı o hafta doktor sabcını bekleyelim suanlık iyi gidiyor diyip eve gınderdi bu gun 38 haftalıgım dun aksamdan beri yapışkan baya fazla yesil mi desem sefaf gibi degisik renkde akıntı gelmeye baskadı 4 katlı tuvalet kagıdından iki yaprakla ancak siliyordum soylemesi ayıp hatta ikinci kez silince tekrar geliyordu ama nisan değil di galiba biraz da su tarzında akıntı geliyordu renksiz ama sancım yoktu doktora gittim doktor da bu tarz supeli sıvı gelininde maksimum 4 gun bekliyoruz dedi senin gunun de gelmis riske atmayak dedi acıklıgıma baktı 2 parmak dedi nts de sancım cıkmadı ama catıdan sonra gece baslayabilir tetikler cunku dedi ben bi an korktum sezeryan mı olsam dedim oda simdi yaoabilirm istersen ama yarını bekleme sancın gelir yapamayız dedi nts ye gönderdi o arada karar ver dedi bende normali seçtim yarın 10 gibi doguma girrcegim dualarınızı bekliyorum