Mozi1605 Kızlar selam 34 haftalık olduk şükür ki çatlağım yok şimdilik ama bi kaç kişiden doğumdan sonra göbek çatlayabiliyo die duydum varmı basına gelen?
3prensesannesiii Mozi1605 Benim iki hamileliğimde de karnımda hiç çatlak olmadı doğum yaptıktan sonra göğüslerinin altın da birde baldırımda oldu
Tb81 Mozi1605 ben sürekli bebek yağı kremler sürdüm doğuma sıfır çatlakla girdim.. hatta doğumdan sonra görevli kadın karnına ne yaptın hiç çatlamamışsın dedi eve geldim karnıma güneş yansıyordu bi baktım çatlak 😅😅😅 8 10 tane ben şok
Derin2828 37 de oldu benim kızımda bunda baya emek verdim 37 +2 deyim tam göbek deliğim çatladı cok minik bakalım
Zelihaaslan Benim aşırı kilo vermem den çatlaklarım var hamilelikte olmasın diye bol bol krem kullanıyorum arkadaşım kullandı hiç çatlağı olmadı inşallah bendede olmaz ☹️
Zeynep4444 Mozi1605 tam duzenli bi yag kullanman gereken zamandasin simdiden basla hic olusmamasi icin benim tam cikmadi diye sevinmistim ilk kizimda 37. Haftada bi basladi 2 haftada sardi gobegimi 😅