Tuubacvk Doktorum ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için progestan verdi alttan kullanmam gerektiğini söyledi. İlaçın reçetesinde sadece ağız yoluyla alınır yazılıyor ama bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba, yada bu şekilde kullanan ?
Dilek0809 Tuubacvk öyle yazıyor ama vajinal de kullanılıyor. Kaç tane dediyse doktorunuz vajinadan ittirebildiğiniz kadar ittirin sonra en az bir saat kadar uzanın birazı geri akıyor gün içinde
Selly06 Tuubacvk alttan kulanıldığında ilacın ağız yoluyla alındığından daha az yan etkisi oluyor ve direk vajinal bölgeyi etkiliyor. Bende alttan kullanıyorum. Çoğu kişi kullanıyor. Sorun olmuyor :)
Sarellem Tuubacvk 5.haftamdan beri bende vajinal olarak kullanıyorum.14.haftam bitmek üzere. Ağızdan kullanınca yan etkisi çok oluyor. Vajinal kullanım daha rahat.
Tuubacvk Dilek0809 sabah ve akşam 1 tane dedi kullanmaya da korkuyorum açıkçası bakalım bi şekilde kullanmam gerekiyor 🙈
Ays0 İki türlü de kullanılıyor canım ister fitil istersen ağız yoluyla. Ağızdan alındığı zaman çok fazla yan etki yapıyor ben çok zorlanmistim ama fitil olarak kullanınca pek yan etki yapmadı. Minicik top gibi bir şey zaten
Tuubacvk Ays0 doktorumda fitil gibi kullanmamı söylemişti ilaç reçetesinde ağız yoluyla yazınca şaşırdım açıkçası 🤗
Dilek0809 Tuubacvk korkacak bir şey yok canım vajinanın yapısı direk içine çekiyor zaten ben 20 haftadır kullanıyorum artık yöntemini çözdüm çoğunlukla akmıyor bile
Buketkucuk Tuubacvk fitil olarakta alınıyor bende bulantı yaptığı için fitil olarak aldım dört ay boyunca kullandım sorun olmadı merak etmeyin