Pink1122 Merhaba kizlar 7 haftalik gebeyim hicbisi yiyemedigim icin doktor i mom verdi ama yaninda folik asit olarak diofol kullaniyordum ikisini ayni anda mi iccem yoksa diofolu birakimmi icerikleri cok benziyor birbirine
Slnnn1 Pink1122 ben ikisinide kulandım canım diofolu zaten 1 paket felan kulanıyorsun yanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonra doktorun onu kesmeni söylüyor sana imomu hala kullanıyorum bi gün imom bi gün vinelac die bi vitamin var onu kullanıyorum
nurbebek01 Ben ilk 3 ay diofol içtim sonra i mom içtim ama bu ilaç çok kötü kokuyor midem bulanıyor ama senin doktorun nasıl önerdiyse öyle iç
Pink1122 nurbebek01 canim sormayi unuttum iste ikisinidemi kullancam diye cunki icerikleri cok benziyor fazlasida zarar olabilir medaj attim doktora sordum daha cvp vermedi
ebrarecem nurbebek01 doktora danışarak buzdolabına koyup öyle için imom omegayı. İçinde balık yağı olduğu için kokuyor buzdolabında kaldığında kokusuz oluyor.
Nimet16 minikserce00 ben imom omega serisine geçtm ayrıca folik asit te içiyorum folik asiti sanah imom mu akşam içiyorum daha iyi oluyor
minikserce00 Nimet16 e yani Dr ıkısınıde aynı zamanda verdiyse zararıda yoktur folik asit 4. Aydan itibaren kesiliyor zaten
Pink1122 Nimet16 canim ama folik asit zaten 400 ug ve i mom un icindede 400 ug var gunluk doz da 400 ug olmasi lazim sadece fazlasi zarar oluyor allah korusun o yuzden sordum 800 cok fazla olur sanki
Pink1122 Slnnn1 ikisini ayni andami kullaniyordun canim ikisindede folik asit var ya hani 400 diofolda 400 de i momda var gunluk doz 400 olmasi lazim ama ikisini bir alirsam 800 olcak sen ikisini mi kullaniyordun
Pink1122 minikserce00 canim ama folik asit zaten 400 ug ve i mom un icindede 400 ug var gunluk doz da 400 ug olmasi lazim sadece fazlasi zarar oluyor allah korusun o yuzden sordum 800 cok fazla olur sanki
Nimet16 Pink1122 doktor ikisini vermezdi yani sıkıntı olsa Birini sabah içiyorum birini akşam yemekten sonra
Slnnn1 Pink1122 evet ikisini de aynı anda kulanıyordum bi paket kulandım diofoldan doktoruna danış aklında kalmasın ama genede
Pink1122 Nimet16 tamam canim sagol doktoru aradim ikisinide icebilirsin birini sabah birini aksam fazla gelmez daha iyi olur dedi
HappyMom Eda115354 Bizce de kişilerin sorduğu sorulara müdahale etmemelisiniz. Sizi bir süre askıya aldık tekrarı halinde Forum’u kullanamayacaksınız. Bildiren annemize teşekkür ederiz. Kimse kimsenin Forum özgürlüğünü kısıtlayamaz.
Pink1122 Eda115354 doktoruma ulasamadim burda sorayim dedim intermettede bununla ilgili yazi bulamadim ve doktora ulasmaa kadar zaten biseye yeltenmicektim bilincsiz degilim en azindan doktora ulasana kadar deneyimli annelere sorayim dedim sizde deneyim yoksa fikriniz sizde kalsin tesekkur ederim