Gull_94 Nofa yatarak karsılamanız zor ızın verkıyolarsa yattgınız yerde eeger saga veya sola donmenıze ızın veırlıyosa bu sekılde pozısyon degstrın eger sakıncası yoksa
Gull_94 Nofa sancı sıklıgını az cok bılıyosanız derın nefes alıp karsılamaya calısın ben bı sure yatk demırlerını sıkıyodm sadece tuttugum yere odaklanmaya calısıp bıraz zor ama umarım ıse yrar allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻
Nimet16 Nofa ayy yazık canımm sana hala doğurmadın mı ben şuAn inan inşallah doğurmuştur kızcağız diye okudum yorumların hepsini
Gllpkr Nofa keşke en başından damardan verselerdi şu sancıyı bir günün geçti hastanede ya nasıl stres oldum sürekli doğurdun mu acaba diye bakmaktan ama dakikaya düştüyse tamamdır açılmana bakmalarını söylesen aslında yanında kim var
Gull_94 Nofa ben sunı sancı almadım bılemıyorm ama acıklıgınıxa bakmaya geldıklerınde duruma gore kesebılırler sunıyı
Betegebet Nofa Canım ben salı günü doğum yapmıştım yazmıştın sende o postuma.. Allah kolaylık versin canımın içi Bi avazda inşallah.. Devlette mi doğum yapıyosun
Sevil34 Nofa sürekli otur kalk yapın birde bol bol inşirah suresi okuyun cok faydasını goruceksiniz Allah yardımcınız olsun
svkzynp Bütün yazılanları okudum Rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi.. Sizden haber bekliyoruz vallahi
Cnsemrh Ayy kaç saattir çekiyosn gözüm korktu hepsini okudum vallahi doğurdum de hayırlısıyla inşallah Allah kurtarsın canım benim
Mirayse1 Nofa off cok sacma bu doktorlarda iyice sacmalıyor arkadasm 2800 dığurdu 40. Haftada be var yani her bebek 3külo mu doğcak