seyram Nofa yaa sana kıyamam ben Allah yardımcın olsun canım ya çok zor valla 😔 sabır iste rabbim den Allah kolaylık versin bir avazda doğur inşallah
Damla_190 Nofa Ay kuzum ya kiyamam sana valla kaç saat oldu hayirlisiyla bi kucagina alsaydin bebişini unutucaksin bu acilari senelik gerçekten zor dediğin gibi rabbim yardımcın olsun🙏
Gllpkr Nofa ay canım ya koldan almıştım bende evet o şiddetli oluyo ve açılma çabuk oluyo inşallah çabucak kurtulursun
Nofa Son durum 2 saat önce fitil çıkardılar ods suni sancı veriyormuş.yemek çorba su içtim biraz yürüdüm lavaboya gittim.şimfi serum takacaklarmış suni sancı vereceklermiş tekrar ama bu daha sık gelecekmiş sancılar daha şiddetli
Zumra45 Nofa rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah sagssaglım kucagınıza almayyı nasip etsın rabbım ınsallah 💕💮🌼
Nofa Bsrackrca43 gelmedi canım suyum falan çok gitti dediğim gibi tekrar suni sancı vereceklermiş ama bu sefer koldan ve daha şiddetli
Bsrackrca43 Nofa rabbim yardimciniz olsun tüm dualarimiz seninle ama neden bu kadar bekletip sizi yordular sezeryana almadilar acilmaniz olmayinca acaba
seyram Nofa hadi artık kız seninki nasıl dikti bizi buraya😁 nazlı çiçeğe bak sen yaa🌼 bu sefer umutluyum bu sefer olacak hadi bakalım sabaha doğum haberini görmek istiyorum 🦸♀️🦸♀️🦸♀️🦸♀️❤️