secoz Kızlar ne zaman alışveriş yapmaya başladınız 5haftalığım daha çok erken ama bişeyler almak istiyorum yaaa 😂😂
Senem94 secoz ah canııım herkes aynı demek ya 😂 bende 19 hafta oldum sabırsızlıkla alışverişi bekliyorum 🙈 çevremdekiler dur alma erken diye diye bütün hevesimi kıracaklarını zannediyo ama asla 😅 zor tutuyorum kendimi
MerveCeren secoz valla bende almak istiyorum ama maalesef kendimi tutuyorum 16. Haftadayız cinsiyet belli ama emin olmak için 2 hafta daha bekleyip sonra alışverişe başlayacağım acele etmemek iyi sanırım🥰
Rabianida secoz çok erken henüz😂😂 ben 25+3 oldum bi çok şeyim tamam amq hala eksiğim var idari izindeyken hepsini bitireyim dedim 30.haftama kadar bitiririm inşlh ama sen az daha bekle cinsiyet öğren 🥰🥰sağlıkla gelsinler inşlh
mlkkk secoz ben hamile olduğumu öğrenir öğrenmez başladım 😂 herkes genelde erken bişey olur üzülürsün filan desede olacağı varsa her zaman olur diye düşünüyorum o yüzden beğendikçe aldım
Dudu20- secoz ben 31 haftalığım alışverişe başladığımda daha erken biraz bekle nolur nolmaz diyorlar çevremdekiler herşey rabbimden o yüzden bence cinsiyeti öğrendikten sonra yavaştan başlayın çünkü eksikler bitmiyor son haftalar da alayım diyorsun bu sefer de herşey çok pahalı bian alınmıyor herşey
secoz Dudu20- yavaştan başlayalım ama erkende hayırlısıyla Dudu20- işte yavaş yavaş almak istiyorum sona sıkıştırmamak için, tabi herşey Allah’tan 🤲🏻 Sağlıcakla gelsinler ❤️
Sedanindenizi 24 haftaligiz kiyafet olarak bir suru sey aldim ama hala eksik gibi geliyor. Tecrubeli annelerin onerileri lazim mesela bakim kremleri , sampuanlar hangi marka olmali?
Nlfrylmz secoz ben 12. Haftada arabasını aldım. Sonrada banyo küvetini falan alıp ilk heyecanımı kırdım. Şuan 17 haftalığız eşim hadi almıyor muyuz biseyler diyo alırız daha vakit var diye geçistiriyorum. 😂
hilal8689 Ben 12 haftadayım. Cinsiyet kesin değil diye birşey almadım ama zor duruyorum. Kendime kıyafet almaya başladım. Lohusa pijama falan😊
Oglumveben34 secoz bende sizin gibiydim ama çok erken sizin için gerçekten 22 haftalığım 16. Haftada başladım bişeyler almaya. Ama iki takımdan başka bişeyi yok oğlumun daha 😂 hep ıvır zıvır emzik puset diş kaşıyıcı yorgan yastık reflü yatağı falan aldım çünkü yaz bebeği ve şu an herşey kışlık. Ramazandan sonrayı bekliyorum hayırlısıyla. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.