bus91 Bugün de ben sorayım birazdan mesai biter eve gidince ne yapayım dıye düşünüyorum fikirlerınıze ihtiyacım var ama zor değil çalışmış yorgun 32 haftalık hamiş menüsü
asyahumam bus91 Spagetti ve ıspanak 😬 ıspanağı buzluğa atmıştım posetleyip onu hemen pisiiriyorum çok pratik oluyor
idilsmomi asyahumam yıkayıp doğrayıp direk buzluğa mı atıyorsunuz yoksa başka bir işlem yapıyor musunuz☺️
asyahumam bus91 bir daha aldığınızda aklinizda bulunsun hemen yıkarim suda bekletirim sonra doğrar buzdolabı poşetine koyarım iki üç tane poşet yapıyorum çok pratik tam çalışana göre 😬
Rabiabektas1 bus91 fırına et baharatlayıp kesip attım yanına ayrı poşete patates biber dilimledim attım yanına pilav yapacağım
Bloggeranne_93 Bol baharatlı karnıbahar patates fırında üzerine sarımsaklı yoğurt yanında mercimek çorbası mis 😋
NefesDeniz bus91 Eve giderken et yada tavuk alıp tereyağda kızartıp yanınada buharda sebze haşlayın birde salata ohhh😋 hemde çok vaktinizi almaz..yada fırın poşetine sebzelerle beraber koyun oda nefis oluyor.
Gizliyiiiz bus91 fırında tavuk türlüyle tavuklu makarna arasında gidip geliyorum 😂 o tavuk yiyilecek her türlü 🙈😂