Aysenur___ ben daha dün şeker yüklemesi yaptırdım ve etrafım beni okadar korkutmuştuki bebeğin kaldırmaz ölür diyen bile oldu ben yaptırmak istemediğimi böyle şeyler duyduğumu söyleyince doktorum bana ilk defa kızdı ben bunca sene okadar hastama yaptım hiçbirine birşey olmadı gizli şeker varsa bu daha mı iyi alt tarafı iki dilim baklava yemiş gibi suya katıp vericez dedi hiçmi iki tane baklava yemedin dedi 34.haftada geldiğinde bebeğinin kalbi durmuş olsa daha mı iyi dedi bende yaptırma kararı aldım dün tüm çevrede boş konuşanlar olduğuna birkez daha karar verdim inan tek kullanımlık bardak suya pudra şekerine benzer birşey koyup verdiler ve içmezden önce hala korkuyordum tadı kötü kusucaksın kaldıramıyor miğde diyenler yüzüne yanıma poşete kadar aldım gittim🙈 ve karıştırıp içtiğim de asla kötü birşey depil şekerli su bildiğin ve içtim çok şükür birşeyde çıkmadı bebeğimde iyi 50 gram yükleme yaptılar ve ondan sonra ne kusma ne baş dönmesi ne farklı birşey yaşamadım bence yaptırmalısınız şeker yüklemesini biraz uzun oldu kusura bakma sadece bende bu konuda dertliydim biraz içimi döktüm😘