emiras59 Kızlar şu an 12+5 ama dışarıdan hamileliğim belli olmaya başladı şişkinlikten herhalde tabi 😂 Sizin göbüşler kaçta belli olmaya başladı? 🥰
BabyYoda emiras59 ilk gebeliğimde 6.aydan sonra belli olmaya başladı ama bunda 16.haftadayız ve dışarıdan çok net belli oluyor 😞
Selinbati emiras59 ilkinde neredeyse hiç belli bile olmuyordu son aylarda azıcık belli oldu hatta herkes hamile olduğuma inanmıyordum ama şimdi 2 aylık hamileyim göbeğim benden ondee gidiyor 😊🥰
Tugba__- emiras59 o haftalarda insan çabuk şişiyor hele 8. haftada ben ay ne güzel göbeğim cıktı diyordum meğerse gazmis 😅😅
BabyYoda emiras59 çünkü etrafım fitne fücur kem göz insanlarla dolu ne kadar geç öğrenseler o kadar hayırlı benim için 😬
emiras59 Selinbati ay ne tatlı maşAllah 🥰 benimde yemek yedikten sonra geceye kadar hiç inmiyor mübarek 😋
Denizyildizii emiras59 görümcem 3 aylık hamilemiş söylemedi kimseye ben bakıyorum sanki kilo almışda göbeği çıkmış gibi sürekli soruyorum kilo mu aldın evet diyor😄4 aylıkken söyledi artık hamile pantolonu giyiyordu
emiras59 Denizyildizii ben hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün eşimin teyzesi dedi senin bi yanakların dolmuş sanki 😂😂
gzmcn @tcasl# ilk hamileliğim 18 haftalığım fakat hiç bir çıkıntı yok beni gören hamile oldugumu kesinlikle anlamaz .🤷♀️ Akşamları ufacık top gibi kadar oluyor o kadar
Yazg16 Tugba__- ya bu benim de basıma geldi tuvalete cıksmıyordum karnım bi kocaman oldu 10 haftalıkken sanki yarın doğurucam sonra doktor magnezyum verdi küçüldü 😂😂😂😂
Morvy emiras59 benimde tam 13 haftalık olduğum gün çıktı çok az be çok şaşırmıştım sanki bir gecede göbek yapmış gibiydim hatta dedimki nekadar erken çıktı. Şimdi 17 haftalık olduk bugün ve göbeğim aynı ondan sonra büyümedi sanki şimdide niye büyümüyor diyorum😁
emiras59 hiraselesra ikinci gebelikte daha çok belli oluyor herhalde herkes 2. Gebeliğimde böyle oldu diyor 😅🥰
Lulemom 18+2 deyim hala göbeğim çıkmadı 😄 sadece kot pantolon giymiyorum ()oda oturunca baskı yapar diye) diğer bütün kıyafetlerim hala eskisi gibi oluyo. Benim göbeğim ne zaman çıkar diye bekliyorum hala. 5. Aydayım diyince kimse inanmıyor