Ozlemust Zumrut1996 bana da yaptılar geçen hafta doğum yaptım üstten bastırdı lar alttan parmaklarıyla kanı çıkarttı acılı bir işlemidi ama dayanlırdı
Zumrut1996 Ozlemust Ay çok kötü bana sormadan yapdilar soyleseydiler hazırlıklı olurdum çok kötü Geçmiş olsun sanada
Ozlemust Zumrut1996 sağol canım düşünme bnm ilk doğum du bilmiyordum nolacağıını anlık dayandım ama bilince insan korkuyor. Yapan hemşireyi diğer gün gördüğümde tüylerim diken diken oldu merak etme birdaha yapmayacam dedi de korkmaz oldum
serenty_123 Zumrut1996 anne olmak ne zor kadın olmak ah ah ben eşime diyorum bedavadan baba oluyorsunuz diye yani benimde 15 haftam var nasipse yine sezaryen olacağım mecburen
Zumrut1996 Zeynep_yvz aynen çok zor ben ilk sezeryanda oğlumu kucağıma almadım meme bile veremedim o kdr kötüydü kaldiranlar oluyor ama ben kaldiramadm
Zumrut1996 serenty_123 Büyük yük kadinlarin üstünde annemizin kıymetini anne oldukdan snr anladık valla erkekler ztb otursun yesin icsin hayat onlara güzel seninkide sağlıklı gelsin inşallah ❤️🙏
serenty_123 Zumrut1996 aynen öyle ama bazen diyorum Iyiki biz taşıyoruz bebekleri yoksa içim icimi yerdi yani Allahim sağlıkla bu yolu tamamlamayi nasip etsin🤲❣
Aybigen Zumrut1996 sizin sezeryan planlimiydi eğer aniden olduysa bulantı durumda nefes borusuna kacabiliyormus belki onunla alakalı olabilir. Ameliyatlardan bı gece önce yeme içme bırakıliyor normalde