Fatma8997 Haftadayim ama hala cinsiyeti belli değil benim gibi olan veya olup cinsiyeti ne zaman öğrendiniz
rukiyeeefeee Fatma8997 24 .haftada netleştirdik 24 e kadar bi kız bi erkek denildi kız olduğu netleşti 24 de
Mom8899 Fatma8997 20+6 doktorumuz erken olduğunu düşünüyor söylemiyor 😒 pazartesi detaylım var inşallah öğrencem artık
Fatma8997 rukiyeeefeee benimde 2 kziim var cinsiyet tamamen meraktan içime kiz doğuyor bugün doktora kiz degil mi hocam dedim gülerek yine göstermiyor dedi detaylıda da doktor kordonu önünde kesin bisey olmadan söylemeyeyim dedi
SenaSimsek SenaSimsek rukiyeeefeee erkek söyeldiklerinde bi çıkıntı gösterdiler mi acaba size de bende aynı şeyi yaşıyorum 13. Haftada kız 17. Haftada erkek olabilir çıkıntı var dedi bize de gösterdi detaylıda belli olur dedi bekliyorum bende 🤯
rukiyeeefeee SenaSimsek hayır bacakları kapalı göremiyorum dedi hocama biraz bakınsanız dedim bakınndı iyice galiba erkek dedi hocam emin misiniz benim iki oğlum var dedim 😅oda hayır kapalı göremiyorum gördüğüm kordon bağıda olabilir dedi detaylıda belli olur dedi detaylıya girdim onda da kız galiba dedi sonda başka doktora gittimorada da kız dediler
Ktugce Haftada gittim kendini göstermedi doktor çok uğraştı görebilmek için sonra %90 erkek dedi 23. Haftada hiç göstermedi şimdi 25+4 oldu bir hafta sonra randevum var bakalım öğrenebilecek miyim☺️
Fatma8997 Mom8899 devletteki doktor soylemedi yine detaylıca girdim bugün ozelde oda kordonu önünde %60 KIZ dedi bakalım 14 nisanda özele randevu aldım ins bu sefer kesinleşir
Mom8899 Fatma8997 Ben de devlete gidiyorum mecburen, bebek ve kendim hakkında detaylı bilgi alamadığım için özel klinikte yaptırcam ben de detaylıyı. Rabbim gönlünüzden geçeni hayırlı bi şekilde nasip etsin inşallah, sağlıkla gelsin miniğiniz. 😇
Fatma8997 Mom8899 Amin cümlemizin devlet hastanelerindeki doktorundan cımbızla laf alıyoruz bu kadar zor olamaz cevap vermek
Mom8899 Fatma8997 Evet kesinlikle öyle, haklısınız. Bi de ben doğudayım sağlık açısından çok yetersiz bi şehirdeyim, doktor da yeterli bilgi vermeyince daha çok sıkıntıya giriyorum.
Whiteswan Bizimki her kontorle giitigimizde maşalllah doktor ulturasyonu karnima koyar koymaz bacak arasini gosteriyor direk 12den beri oğluşum