Mrv9191 sehrengiz_8 ben 3 kutu kullandım 1 kutuda 30 adet vardı sanırım hemşire de vursa eşinde vursa aynı acıyı hissediyorsun ben kendim yapamadım morarma olursa korkma bnm oldu ama herkeste oluyormuş hep korkuyor insan ama bebeği düşününce o an acıyor yanıyor sonra geçiyor ztn
sehrengiz_8 miniko_2308 bir de hüsnü beyin muayene ücreti ne kadardı Sibel hanımınki bana biraz yüksek geldi 250 TL bütün hekimlerinki mi aynı oldu
miniko_2308 sehrengiz_8 hüsnü beyin 180 tl ücreti, sibel hanım perinatolog olduğu için yüksek sanırım, başkent hastanesindeki emel hanımın da 300 tl mesela muayene ücreti, perinatologların yüksek oluyor.
sehrengiz_8 miniko_2308 galiba ondan dolayı bir de doçent olma durumuna göre değişiyor yanılmıyorsam operatör doktorlar daha farklı
miniko_2308 sehrengiz_8 tabi tabi, hüsnü bey de doçent ama dediğim gibi perinatolog unvanı olunca daha yüksek oluyor, üzerine tahliller vs onlardan da özel hastane olunca ücret yüksek çıkabiliyor ama katlanıcaz mecbur sonu iyi olsun da inşallah
miniko_2308 sehrengiz_8 aynen öyle, çok korkuyordum ama bugün kendime iğnemi de yaptım dünkü hemşireden daha az bile acıdı yani insan her şeye katlanıyor evlat için😌
miniko_2308 sehrengiz_8 ben de korkarak başladım ama iğnenin havasını alarak yaptık belki ondan da daha az acımıştır aklınızda olsun
sehrengiz_8 miniko_2308 aynen videoları varmış onlara bakacağım ben de artık çarşambaya randevu aldım
miniko_2308 sehrengiz_8 evet ben de video izledim öncesinde, vururken iğneyi dik vurmaya dikkat edin, eğri olmasın demişti hemşire, o da etki ediyormuş. Hayırlısı olsun inşallah sizin için, 2.betaya baktırmış mıydınız?
sehrengiz_8 miniko_2308 yok hafta sonu girdi yaptırmadım tekrardan pazartesi nasipse 40 civarı gelmesi lazım
miniko_2308 sehrengiz_8 merhaba, merak ettim sizi tekrar beta için kan verdiniz mi, doktora gittiniz mi?
KubraAydin sehrengiz_8 benim 3 gün geçtiğinde 7.73 dü 9 haftalkkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım ❤️
Beyzatuncer sehrengiz_8 değerim 10 olmuş canım ama ağır enfeksiyon kapmışım henüz çok yeni net bir şey yok yani 😔