beysenyil Şeker yüklemesi yaptırdınız mı? Yaptırmayan arkadaşlar neden yaptırmıyor, bi sakıncası oluyor mu merak ettim ?
Feriha_sultan beysenyil ben salı günü yaptirmistim yuksek cikmis doktor cuma gunu tekrar yapacagim dedi umarim normal cikar 🤲
eilik beysenyil Evet yaptırdım, bir sakıncası yok. Bizim ülkemiz dışında zorunlu ve tartışmaya kapalı bir konu. Sadece ülkemizde tercih meselesi. Sizde yaptırsanız iyi olur ama yine de siz bilirsiniz kimse zorlanamaz istemiyorsa 🥰😊
aannepandaa beysenyil dr benden istemedi. Çünkü genel olarak şekerim çok düşük olduğundan baygınlık geçiriyormuşum..
Ddmbcglu beysenyil bende burda bekleyim benide çağırdı 2hafta sonra bunun için bende genel olarak iyi değil diye duymuştum ama düzgün neden sunan yok.yaptırmam diyordumda bakalım tatmin edici cevaplar alabilcekmiyiz
beysenyil eilik yarın gideceğim, doktor öncesinde 2 gün şeker tüketimi çok yapma ve aç gel dedi. Bende yaptırmayı düşünüyorum da bu yaptırmaya karşı olanlar neden öyle itiraz ediyorlar onu anlayamıyorum 🤷🏻♀️☺️
eilik beysenyil Canan Karatay hanımefendi zararlı ve zehir demişti bir zamanlar şeker testi için o yüzden ağızdan ağıza dolaştı bu ve bu yüzden yaptırmakta çekiniyorlar 😊 Ki kendisi kadın hastalıkları ve doğum uzmanı bile değil 😊