Handehilal Merhabalar bebek arabası alırken nelere dikkat ediyorsunuz acaba bende araştırma aşamasındayım dha 13+0 ım yavaş yavaş kafamda netleştirmeye çalışıyorum😇
Safisss Handehilal Bende bugün aldım arabamı e bebek de joi markalarda indirim vardı ☺️ kabin tipi ve cift yönlü aldım daha rahat olduğu için
Burcuckmk Handehilal hafifliğinr fazla buyuk olmamasina dikkat ettim otobüse felan tek binerken zor olmayacak bisey olsun istedim suny baby vista bebek arabası aldim
Cutepregnant Handehilal joie chrome araba ve joie puset almıştım önceki indirimde henüz kullanmadım ama çift yön icin bu arabayı tercih etmiştim
Safisss Kayasbht Evet e bebekte joie markalarında indirim var özellikle kabin ve baston arabalarında baya indirim var
Taze_gebe Sbhtzmn ay hafif az yer kaplayan ve fiyatı da uygun mu lütfen 😂 ne aldınız ben de deliricem
elifinannesiiii Hafif olmasına dikkat ettim bende, onun dışında şuan piyasada bilinen bebek arabaları zaten hemen hemen hepsi aynı özellikleri taşıyor☺️
Safisss Kayasbht Bu ürünü aldım. Bu fotodaki fiyatı eski fiyatı bn 1120 aldım bugün https://imgyukle.com/i/NfogKY
Smyy00 Handehilal bende hafifliği e önem verip en hafif bebek arabasını aldım chicco ohlala 2 etrafımızda iyiki öyle yapmışsınız dediler bakalım daha kullanmaya başlamadık tabi :)
34_21_23 Handehilal hafif olmasına katlandığında yer kaplamamasına ve çocuk 3 4 yaşına geldiğinde de yürümek istemese kullanabileceğim bir araba olmasına dikkat ettim yani travel sistemlern bazı modellerinde ayak altında Demir çevre oluyor çocuk biraz büyüdü mü ayağını sarkıtarak binemez ona. Öyle olmamasına dikkat ettim. Kraft lima travel sistem aldım.