sumeyraasal 6 haftalık gebeyim. Hangi folik asit yada vitaminleri kullanıyorsunz. Farklı kullandığınız ilaç var mı ?
tipikbiryayburcu sumeyraasal Ben hamile kalmadan önce Sidefere başlamıştım geçen hafta hamile olduğumu öğrendim doktora gittim dokotr Regenesis max verdii son kutum bitince o başlıcam
Dilekcnkn sumeyraasal Folidoce+B12 kullanıyorum kasıklarımda ve karnımda ani kasılmalardan dolayı progestan kullanıyorum ve 2 tane fitilim var şu anlık mantar enfeksiyonu için .Kullandığım tüm ilaçlar bunlar
3prensesannesiii İlk hamileliğimi öğrendiğimden bugüne kadar regenesis max kullanıyorum bu arada 26+1 hamileyim 20. haftadan sonra da d3 verdi sağlık ocağı birde magnezyum velbon kullanıyorum
tipikbiryayburcu 3prensesannesiii Merhaba, regenesis max’dan memnun muydunuz? Doktorumda onu verdi bana henüz başlamadım
Haticecakirr tipikbiryayburcu bende mide bulantısı yaptı ama mecbur kullanıyorum 🤷♀️ İçerisinde bütün vitaminleri barındırdığı için
3prensesannesiii tipikbiryayburcu Çok memnunum canım onu içtiğin zaman doktorum başka birşey kullanmama gerek yok dedi o kadar tamamlayıcı bir ilaç sende gönül rahatlığıyla kullanabilirsin
Minikanneee Gebyfoll kullanıyorum doktorum bunu tavsiye etmişti içinde bir çok vitamin mevcut ama fiyat olarak biraz pahalı
tipikbiryayburcu Haticecakirr Sideferde vitamin açısından zengindi ama doktor bunada bak al dedi bilemedim. Ben yeni gebeyim bulantı vs bir şey yok acaba yapar mı banada
Haticecakirr tipikbiryayburcu bilemiyorum canım her vücutta farklı etkiler yaratıyordur. Ben 5.haftadan beri bulantı sorunu yaşadığım için bende tetiklediğini farkettim 🤷♀️
NurCeren00 sumeyraasal innate 👍🏻 Doktorum hem folik asit açısundan hemde vücudunun ihtiyacı olan vitaminler açısından zengin dedi. Hamike kalmadan önce başlattı ve emzirmeyi bırakana kadar iç dedi 🥰
Gamzeakd sumeyraasal 12. Haftaya kadar pregnancare kulladım. İçinde başka vitaminlerde var. Bağışıklığı güçlü tutmak lazım . 🥰
Nurr_1 sumeyraasal folbiol kullanıyorum şuan bide mide bulantim için prilam dr Haftaya kontrolüm var bakalım bu arada 11+0 olduk