23101991 Hanımlar nasıl gidiyor. İkili sayılara düştük Elhamdülillah. Bebek hareketleri düzene girdi mi? Birde seker yükleme testini yaptınız mı, yapacakmısınız?💐😊
3prensesannesiii 23101991 bacağımdaki varisin agrısı öldürüyor beni 😞o olmasa hamileliğimin en başından beri ne migde bulantısı ne de başka bir rahatsızlık görmedim çok şükür sen nasılsın ? Senin hamileliğin nasıl geçiyor ?☺️
3prensesannesiii 23101991 Şeker testinide 1 hafta sonra yaptıracağım inş. Aslında bu hamileliğimde yaptırmayı düşünmüyordum canım aşırı derecede tatlı çekiyor bütün tatlı olan şeyleri yemek istiyorum o yüzden yaptıracağım
Sermec27 23101991 26 haftalık hamıleyım gebelik sekerim cıktı 2 gün önce diyet yapıyorum zorluyor baya ama yapacak bir şey yok onun dısında cok agrım sızım yok şükür normalde 98 gün kaldı ama riskli gebeyim ve önceki dogum sezeryan o yüzden 37 de alacak doguma doktor 78 gün kaldı inşallah harkektler cok şükür güzel her gün sabah akşam öğle hissediyorum oğlum hep hatırlatıyor kendini cok şükür 🤲 🥰
Sifaandhyl 23101991 gayet güzel çok şükür sadece bu aralar oturunca göğüs altındaki kemikler acıyo galiba yukarı çıkıyo bebiş ayaktayken ağrımıyo tabi çok ayakta kalınca da belim ağrıyor 😀 şeker testini yaptırdım ailede şeker olduğu için korkuyordum çok şükür temiz çıktı 😊
Dilaraksknclk İlk 3 ay berbat ötesiydi 😒 çok şükür en rahat ettiğim ay diyebilirim 🙏🏼 Şeker yüklemesi yaptırmadım yaptırmayacağım açlık tokluk şekeri baktırdım o da fikir veriyor 🌸 Beni biraz zorlayan sırt ağrısı maalesef ama ona da şükür 🙏🏼Hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
23101991 Dilaraksknclk Âmin. Evet çok ayakta durduğumda bende de oluyor sırt ağrısı. Doktoruma sormuştum, çok ayakta durma demişti, bende öyle yapıyorum. Bi iş görsem oturup dinleniyorum sonra devam ediyorum kaldığım yerden.
Sermec27 Dilaraksknclk ne yazık ki o fikir vermiyor canım saglık ocagında hep aclık şekerim 75 85 arası cıkıyordu evde kendim ölçüm yapmak istedim seker yüklemesine kadar aclıklarım yine 75 85 arası cıkıyordu tokluklar ise 85 135 arası cıkıyordu ama genelde 90 110 arası cıkıyordu 2 gün önce şeker yüklemesi yapıldı bu arada suyum normal su an ve bebeğim haftasıyla uyumlu ve şekerim cıktı aclık 93 tokluk 1 saat 196 ikinci saat 188 cıktı öyle normal aclığa tokluğa bakarak seker belli olmuyor ne yaızk ki 🥰
23101991 3prensesannesiii teşekkür ederim, benimde rahat geçiyor, bi sıkıntım yok şimdilik. Ilk gebeliğim, öyle güzel duygular ki bunlar, hep şükrediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, bizi de sağlıkla kavuştursun.😊
23101991 3prensesannesiii Doktorum sen bilirsin dedi. Ailemde şeker hastası yok, bilemedim yaptırsam mı, yaptırmasam mı?
23101991 Sermec27 Bende sabah kalktığımda ve akşam yemeğinden sonra hissediyorum hareketleri, birde gece bazen uyanıyorum hareket edince, hissediyorum. Ama daha çok pıt pıt şeklinde, öyle kayma gibi yada toplanma gibi değil.
23101991 Sifaandhyl Evet yemekten sonra o batmalar bende de oluyor kaburgalarımda, nefes almakta zorlanıyorum.
Sbhtzmn 6 gün sonra düşüyoruz inşallah ikili rakamlara erken dogum riski var yatıyorum 1 haftadır çalışamazsın dedi. Yatmak çok zormuş ama inşallah vaktinde gelir sağ salim kavuşuruz 🌸
Sermec27 Deniz95 hayır canım sadece 22 de su fazlalıgı cıkmıştı o da 2 haftaya düzeldi bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor su an irilik yok suyumda normal ama gebelik şekeri cıktı ayrıca seker yüklemesine kadar evde aclık tokluk ölçtüm aclıklar hep 75 85 arası cıkıyordu tokluklar ise 85 135 arası cıkıyordu ama genelde 90 110 arası cıkıyordu bu değerlere göre sekerim olmaması lazımdı ama sekerim cıktı ne yazık ki