TubaNurKarasu Merhaba sevgili anneler ikili testim yüksek çıktı ve kahroldum şu an fetal DNA testi yaptırmayı düşünüyorum fakat hangi firmada yaptırmalıyım en çok genoks ve faest firmalarını duydum tecrübeli olanlar yardım edebilir mi
Mmoommlife TubaNurKarasu Merhaba ben genoks fırmasında nifty yaptırdım cok ta memnun kaldım temız geldı cok sukur Allaha🙏🏻Hiç endıse etmeyın stres yapmayın sızınde iyi gelecektır İnşaAllah 🤲🏻
Taze_gebe TubaNurKarasu genoksa yaptırdım eve gelip kab alıyorlar ilgiliydi gelen kişiden memnundum sohbet de ediyor rahatlatıyor watsaptan iletişim kurıyır rapor çıkana kadar saolsun
Nurhan47 TubaNurKarasu bende gecen cuma genoksa yaptırdım suan sonuc bekliyorum benımde yüksek çıkmıştı ınsallah hepımızın kı temız gelır beklemek cok zor ve stresli 😥
mombursamom TubaNurKarasu genoks firmasi ankara da yaptiriyor diye biliyorum. Ben Izmir Genetik Firmasina yaptrmistim. Evden gelp kan aliyolar 2 tup. Amerika ya gitti .Yurt disinda yapilmasini daha dogru buluyor doktorlar.
dileksak TubaNurKarasu ben de Genoks’a yaptirdim. Gayet memnun kaldim hatta cinsiyette cikiyor genoks sonuclarinda.
babycool TubaNurKarasu canim gunlerdir kendimi kahrettim benimde yuksekti serenity diye bi labaratuvarda yaptirdim amerikaya gonderiyorlar bugün sonuçlarım geldi hersey gayet güzel . Cevremde o kadar cok kisiye soylemisler ki herkes icini rahat tut bir sey cikmaz dedi tabi icimi rahatlatmadi ama testini yaptir onumuzde uzun surec var kafan rahat olsun ama o bekleme surecinde sakın moralini bozup uzulme kendine de bebegine de zarar verme guzel sonuçların gelicek insallah🤗
Selinn27 Merhaba genoks yaptırdım ben nifty 15 günde sonuç çıktı,umarım sağlıklı sonuçlarınız olur bu tarz testlerde yanılma payları yüksek oluyor yaptıracağınz nifty de hayırlı sonuçlarınız olsun inşallah 🙏
Tuuche Bende fetal DNA yaptırdım ama sonuç gelene kadar uyku yok bana 🥺 yarın çıkacakmış sonuç yaptırdığım yer ile görüştüm dua edin kızlar nolur temiz gelsin , ikili testimde kombine risk 1/182 gelmişti