pinar92_ Milanaaaa sola yatıyorum ama sırt üstü uyanıyorum😂 önceleri uyuyordum öyle ama karnım büyüdükçe rahatsız olup uyanıyorum sırt üstü döndüğümde🤷🏻♀️ Haftalar ilerledikçe uykular yalan oluyor gerçekten🤦🏻♀️
Baobap Milanaaaa 28.haftaya kadar istediğiniz gibi yatın. Yüzüstü yatamazsınız zaten istesenizde ama sırt üstü ve sağa sola dönük yatabilirsiniz. 28. Hafta dolaylarında sırt üstü yatmayı bırakmalısınız. Başka da bir yasak yok. İster sağa ister sola.
pinar92_ Milanaaaa 20.haftadan sonra sırt üst yatmayı önermiyorlar. Genelde bebek sola yatınca rahat ediyormuş☺️ Onun alanı gayet güvenli sıkılmaz merak etmeyin . ❣️
leyla_ok Milanaaaa Soluma yatmaktan solum çürüdü.Ben genellikle sol yada sağ yatıyorum.Sırt üstü çok nadir yatıyorsam da 10 dk geçmez dönüyorum hemen.
Burcuckmk Milanaaaa 28. Haftam bitiyor sık sık tuvalete uyanıyorum zaten surekli dönüyorum sag sol bazen kalçalarım o kadar acıyor ki düz buluyorum kendimi sonra uyaninca yine sola dönüyorum allahtan eşim uykusu derin bi insan yoksa uyuyamazdi 😄