Baloncuk41 Bende kullaniyorum yoksa banyo mutfak kokar bana ama cifle yada baska biseylde karistirmiyorum
Kayasbht Ozlemms35 sana da yazık değil mi kullanmaya gerek yok alternatif çok ürün var çamaşır suyu o kadar da iyi değil ki sarartıyor kullanılan şeyleri beyazlamanın aksine . Bir üst postta bahsettim okursanız belki denemek istersiniz
Ozlemms35 Kayasbht elbette yazık çok korkarak kullandım zaten ama yapıcak bişi yoktu maalesef ki Domestos degmeyince temiz olmuş hissedemiyorum. Önerinize bakacagım
aytn123 [silindi] zynep24 kullanıyorsanız bile eldiven ve maske takın illaki banyo temizliğinde kullanılıyor diğer yerlerde kullanmasanız bile ben eldiven takıyorum bütün camları açıyorum ve maske takıyorum camlar da açık.olsugu için kökü vs kalmıyor
[silindi] aytn123 Öyle yapıyorum zaten 🤗 5 dakkada temizlediğim yeri 1-2 dakikada silip çıkıyorum hemen. Koku çıkana kadarda girmiyorum
Denizyildizii Susamtanem2 mikropta zararlı sonuçta enfeksiyona sebep olabilir birde elimden geldiği kadar dikkat ediyorum ben öyle bilinçsiz değilim😊
Susamtanem2 Denizyildizii eminim ki kimse pislik içinde yasamiyordur sirke de kullanabilirsiniz bilinçli bir insanın elimden düşmüyor çok kullanıyorum kelimesi çelişkili geldi diye yazdım yoksa BANANE
tonbikinannesi Guler27kumsal ya aşırısı zararlıdır tabi ama bi damla bile suyla karışınca temizliyor zaten
Guler27kumsal tonbikinannesi tabi aşırısı zarar zaten 1 damla da işimizi görüyor ben 12 haftalik hamileyim mecbur kullanıyorum ama çok az kullanıyorum
Mihriiiii zynep24 klorsuz olanını kullanabilirsiniz kokmuyor bide bingo oksijen de aynı şekilde hani döktüğümüz de bogulacak gibi oluyoruz ya onlarda olmuyor ama yine de minimum kullanmakta fayda var🌼
Pelin__1 [silindi] eşin yapsın canım, ben eşimden yardım istiyorum çamaşır suyu kullanımı konusunda. Çok zararlı hem elinle temas etmesi hem de soluman… Cif kullanrken bile eldiven takıyorum
Denizyildizii Susamtanem2 elimden düşmüyor ama bilinçli kullanıyorum diyorum. Sirke heryerde işe yaramıyor malesef. Gerektiği yerlerde onuda kullanıyorum. Mesela kireç çözücü yerine. Ama mikrop kırıcı olarak malesef yetersiz. Birde küçükbi mikropta enfeksiyon kapıyorum. O yüzden mecbur kullanıyorum. Ama eldiven ve maskeyle
balbocegim27 Hamile kaldığımi öğrendiğim günden beri banyo wc temizliği eşimde temizlik malzemelerini karıştırıp kullandığım için o yapıyor oraları mutfakta da cifin çamaşır suyu katkılı temizleyicisini kullanıyorum o çok agir degil