Momy11 Kızlar 7+5 gebeyim uzun zamandır kabızlık şikayetim vardı bugün doktorumu aradım sordum ve magnezi calsinee kullan dedi aranızda bunu kullanan var mı nasıl ise yarıyor mu
Cicekler Momy11 ben kabızlıktan o kadar çektimki lavman dışında hiçbirşey rahatlatmıyordu doktorum magnesia calsii yazdı umutsuzdum ama işe yaradı kesinlikle kullan canım
Eski9 Momy11 o ilaç veli nimet kabızlık durumunda kullanıyorum bende çok şükür bir sıkıntı olmadı o olmasa napardim bilmiyorum çok zor günler geçirdim kabızlıktan 25 haftalık olduk şükür
Momy11 Eski9 kaçıncı haftalarda kullandın canım sen gebeliğin yeni ya bi yandan da korktum ilk 3 ay kullanılmamalı yazıyor içinde ama doktor da bildiği var ki verdi
Eski9 Momy11 Magnezyum tozu ki bu ne zararı olabilir aşırı kullanımda tansiyon yukseltebiliyormus ama 1-2 ölçek en fazla ben hep kullandım valla çare bulamayınca napsin insan ilk 11 haftalıkken falandı kullanmaya başladım makat çatlağı vardı bende beni perişan etti şuan 25 haftalık olduk eskisi kadar olmasa da baktım kabız oluyorum hemen alıyorum napayım o çektiğim acılar çok kötüydü çünkü 1 ay her gün ağladım açıdan sancidan o yüzden ictim
ysfali06 Momy11 bnde kullandım hatta burada haftada 2 gün kullanıyoruz yoksa ishal yapıyor diyenler vardı ben hergün kullanmama rağmen anca etki etti 🤷♀️ ama en azından işe yaradı kullandım uzun süre
ysfali06 Momy11 çok net hatırlamıyorum ama 28e kadar duphalac kullandım. Artık faydası olmuyordu. Doktor bu tozu verdi. 37e kadar tozu kullandım. 37de ishal olunca bıraktım. Meğer ishal doğum belirtisiymiş 😅
Birfincanlatte Momy11 canım dr vermiş sen neden başkalarına soruyosun ki herkes aynı metabolizmaya sahip degilki. Diyelim ki bana iyi gelmedi kullanmıycakmısın belki sana iyi gelecek. Dr vermiş biz dr degiliz ki sana yardımcı olalım
Yagmurgel2020 Kızlar doğal bişey kullandınız mı mesela gün kurusu ve kayısı hoşafı, ben kabız olunca hemen cezvede kendime bitane kayısı kaynatıp içiyorum oh mis vallahi 🙏🏼
Mrymmmmmm Bana da başka bi şurup yazdı doktor da çok bi işe yaramadı yani. Gün kurusu yiyorum o iyi geliyor. 9 haftalık oldum biraz daha iyi gibi ilk haftalara göre