Banugul Merhaba ben 27+5 günlük gebeyim Karnimdan az once çıt sesi duydum Neden olur böyle sesler Bilginiz var mı?
Ciara93 Banugul ben hiç yaşamadım ama forumda bi kaç kişinin aynı şeyden bahsettiğini duydum endişelenme cnm ☺️
Demir Banugul Sanki tırnak makası ile tırnağımı kesmişim gibi ses çıt diye,ilk duyduğumda nooluyoruz demiştim ama sonra olabilceğini öğrendim.Şimdi her duyduğumda bayılıyorum🐣
NaimeYilmaz Banugul eklemlerden gelen ses bizimde olur ya bazen.. @Seldaderin oda aşırı gaz olunca oluyor bende.
ZeynepYeilyurt Banugul bende 35 haftalik hamileyim 3 gundur gunde bir kez duyuyorum o sesi cok korktum simdi yaziyi gorunce hemen baktim ☺️ Eklem citirtisi gibi ve bebek hareket ederken duyuyorum ozellikle ne acaba
Arasinannesi Benim de kaburgalarımdan çatır çutur ses geliyor. Bebiş ittiği için kemiklerden gelirmiş..
Fundamftuoglu Benimde karnimdan garil gurul sesler geliyor cok sesli bir sekilde 27haftalik hamileyim once miden geliyo gbi geliyodu dun resmen bebegin oldgu bolgede hisseddim gurt gurt die anlamdm uykum kacdi gece gece suan gunduz ck yok arada gurt die olyo korkdm acikcasi yasayan varmi bnu?
Fundamftuoglu Ve 6dan beri bebegi ck net hissetmyodum gecede uyaninca wcye hep bitekme atardi nefes alisverisimden aksamda cok az hissetgm icn nefes alp verdm busefer atmadi sonra garul gurul fln sesler gldi onun yerne bole harektrlride yvasldi gbi blmyorm ama dha 2gun once doktr gttm özel hersy norml gozkyo hersy dedi ozmn gruldmam yoktu inanin her ay her hafta ayri bi belirti hangisi iyi kotu blmiyorz