Ozlem23 M-Esraa ben mustela aldım daha doğrusu kayınvalidem aldi ama onu almasaydi baby me nin şampuanıni alicaktim hem içeriği temiz hemde uygun fiyatli
BurcuLice iremibrahim eskiden kimyasaldı içeriği dalini şuan düzelttiler sls boya sles paraben parfüm yok içerisinde yeni paketlerin arkasında yazıyor ben e bebek baby &me şampuan kullanıyorum fiyatı ve içeriği beklentimi karşılıyor
Gamzegs Ben mustela aldım canım içeriği en temiz ürün olarak yazıldı hep İnstegramda mühendisin oğlu diye bi sayfa var inceliyor bütün ürünlerin içeriklerini ordan bakabilirsin
iremibrahim BurcuLice normalde hep derdim dalin alıcam diye arada da mühendisoğlunjn sayfasını takıp ediyorum daha almadım bende kararsızım dalinşn kokusu cok hoşuma gidiyor ❤️
iremibrahim Denizyildizii hiç bilmiyorum ki mustela cok iyi ama aşırı pahalı 😕 mühendisoğlunjn sayfası var instgrmda ordan takip edin isterseniz
ZzMerve Temiz içerik olarak mustela ve sebamed mustela Bi tık pahalı olduğu için sebamedi kullanıyorum saçlarını da tenini de yumuşacık yapıyor bebeğimin.
iremibrahim Denizyildizii istersen mühendisoğlunjn sayfasını takip et canım orda herşey detaylı incelenmiş
Denizyildizii iremibrahim benim eşimde mühendis o yorumluyorda ben her koyduklarını içeriğe yazdıklarını düşünmüyorum
Kahvekolik https://ty.gl/xwhlepoi Bu sekilde set uyguna geliyo ben aldim hatta aldigimda 170 kusurdu simdi daha da düşmüş bakin derim kokusu cok guzel