Bsraoztrk benim basindan beri hep lekelenmem vardi adet donemi oncesi ogrendim hamileligimi adet olacagim gun lekelenmem geldi sonrasida maalesef rengi ve kivami koyulasti calisiyorum ama resmen sirtimda kaburgalarimdan tut kuyruk sokumunadek inan siddetli agri napsam gecmiyodu rapor aldim 10 gun kadar evde yattim birkac gun sonra adet sancisi gibi geldi sabah ona uyandim ama karnim nasil buruyor agridan sonra kasilmalar basladi dakikalari git gide dustu kasilmalarin esim yemege disari cikalim az yuru hava alirsan gecer dedi ciktik ama bir lokma atiyorum agzima yutamiyorum agridan dayanamadim eve donduk uzandim yine buruyor karnim lavaboya ciktim koyu bordo kanamam geldi yakinda bir hastane vardi oraya gittik dis gebelik gibi gozukuyor burda bisey yapamayiz deyip universite hastanesine sevk edildim sabaha karsi yogun bakima alindim kanamam dedigin gibi surekli devam etti agri esliginde 5 gun kaldim hastanede beta azda olsa yukseliyordu ama son gun yariya dustu dusugun basladigi soylendi taburcu edildim evde ertesi gun dusugum gerceklesti maalesef 6 hafta icerisindeydi