Merve1996 Kizlar bugun bayram alisverisi yapmaya gittik.Bayadir elbise giymiyordum sistim diye kendimi cirkin hissediyordum tunik tarzi takilirdim.Simdi ise bitane elbise elbise cok guzel ama bana tuhaf geliyor tam karnin belli olur birazda kalınlaşmisim cok kilo almadigim halde sinir oldum haa 😂😂😂
Eliffff Merve1996 bende aynı canım çok az kilo aldım ama şiştim sanki.toto ayrı göbek ayrı gidiyo hep saklama ihtiyacı duyuyorum bu nedenle rahat rahat giyemiyorum
Muserrefnlfr O durumu bende yaşadm elbiseye heves ettim kendimi görünce tanıyamadm kilo aldığımı o zaman hissettim karnım ayrı popom ayrı dünyalarmış gbi çok tuhaf olfm
Merve1996 Eliffff 6 kilo aldigim halde cok az popom da buyumus bel kismim kalinlasmis ama yapicak bisey yok malesef ,
Nebiyeee Bende 33 olcam yarin 6 kilo aldim aynaya bakinca nefret ediyorum kendimden yuzum gozum afedersiniz götüm sismis 😂 40 a kadar nasil olucam acaba korkuyorum ya dogumdan sonra eski halimize doneriz inşallah
Susamtanesii Nebiyeee 6 kilo çok iyi canım haline şükür et valla ben 30 haftalık hamileyim 22 kilo aldım
melike0710 hanımlar 35. haftadayım toplam 26 kilo aldım benim kadar kendini şişmiş gören olamaz lütfen 🤣😂🤣 akrep nalan gibi geziyorum ortalarda 🤣🤣🤣🤣
Merve1996 melike0710 26 kilo da çokdeğilmi canım ben cok sismedigik halde ara ara giyinince filan sinirleniyorum.Herkesin bunyesi farkli demekki bende heeseyi yedigim halde kilom dengede gidiyor.Yinede kendimi kotu gissediyom 😐
melike0710 Merve1996 çok tabi canımcım çok olmaz mııı 😱 ama baştan önlemini almadım sonradan da önüne geçemedim. ayaklarım bedenimi kaldırmıyo artık 🤣 allahtan bebiş çok iyi gidiyo tek tesellim 😉😍
Merve1996 melike0710 zaten bebislerimiz iyi olsun sikinti nasilsa verilicek dogumdan sonra hamileligin tatidini cikarmamiz lazim bunlari dusunmek yerine.😊