Hayla34 Canserr lidya düşündük biz de ama bir kaç kişi Libya mı falan diyince moralim bozuldu açıkçası 🙁
Canserr Hayla34 içinden ne geliyorsa onu koymalısın bence çünkü her kafadan bir ses çıkınca kafası karışıyor insanın ben anlamını çok beğendiğim için eşimle bunda karar kıldık hayırlısı sağlıcakla gelsin yavrucaklarımız 🤲🏼
-Y61- Hanımlar bizde masal koyduk yanına ek isiim ikra düşünüyorum kuranda geçsin istiyorum nasıl sizce🤷🏻♀️💖
Didi6 -Y61- Masal hoş bir isim. 🌸 Masal İkra ikilisi bana hep bi tuhaf gelir. İkra oku demek çünkü. Masal İkra, Masal Oku demek 🤔 Forumda bir hanımefendi kızına Masal Esra ismini vermişti. Esra da Kuranda geçiyor, bence değerlendir bunu 🌸
balkiz12 eminenura bizde hiç karar veremedik ilk ebrar olsun dedik adıma yakın olsun diye.sonra Gülce koyalım dedim eşim pek ısınamadı defne aysima Göknil bunları düşündük gene bulamadık en son ben Mihra koyalım dedim bi Asya olsun diyoruz anlamlıda olsun istiyoruz yani kafamızda deli sorular 😂
Dilan9280 kardelen1006 sizin sayenizde daha cok beğendim çok TSkr ederim ☺️ben cok beğendim ciddi anlamda evet gogulden baktım anlamına huzur mutluluk ve bereketmiş anlamı
kardelen1006 Dilan9280 Hayırlısı olsn insallah bende hep çok begenirim kuzumun adını darısı 2. kızıma güzel bi isim bulmaya🤗
Dilan9280 kardelen1006 amin insallah fındıgımız gelicek olan güzelim adıyla büyüsün insallah🌸😇 ikincisi kız dimi sizin
tandirella001 eminenura Melin Efla Meva Liva Eva Linda Aklıma gelenler bunlar. Benim kızımın ismi de nida olacak ama o duyulan bir isim olduğu için listeye eklemiyorum 🤣
kardelen1006 Dilan9280 evet 2. si kız ama daha isim bulamadm şöle anlamı güzel olan🥰 ASEL MİNA bi bu var az içime sinen bakalm son ana kadar ne olcak
Susamtanem2 eminenura Ahsen i istemiştim ama eşim istemedi ahli gibi nasıl o öyle dedi ama anlamı çok güzel