Civciv_geliyor1 Fitil olarak kullanan var mı ben koyup uzanıyorum ama sonradan lavaboya gidince geri geliyor hafif erimiş şekilde neden gitmiyor
Eminos123 Civciv_geliyor1 ben kullanmistim fitili yerlestirirdim sabah lavaboda gelirdi afedersin doktora soyledim vucut fazlasini atiyordur demisti endiselenmeyin normal
BirMuallime Civciv_geliyor1 normal canım vücut alması gerekeni alıyor zaten beyaz kalıntıların atılması normal kaç aydır kullanıyorum hep geliyor.
kuselcin Civciv_geliyor1 bende ilk 4 ay kullandım içeri derin yerleştirin demişti doktorum ve dış kabı zaten eriyor kapsül dü galiba hatırladığım kadarıyla
Razz7020 Civciv_geliyor1 fazlası geri geliyor bir saat kadar uzanmaya çalışın. Gece daha etkili oluyor yatacağımda koyuyorum sabaha kadar kalkmayınca geç akıyor ama gündüzleri en fazla 1 saat uzanıyorum sonrası geliyor
EceveDenizinAnnesi BirMuallime peki zaman zaman yanma oluyor mu sizde? 2 aydır kullanıyorum. Bazen tahriş olmuş gibi yanma hissi oluyor.
Seyda652 Bencede gece yatmadan önce kullanın sabaha kadar etkisini gösteriyo coğu zaman ilk idrar yaptıgımda gelmiyo mesela sizde öyle deneyin
Civciv_geliyor1 Sabah akşam benim akşam koydum uyudum o gelmedi ama sabah koydum yarım saatten fazla uzanmışımdır geldi
Kimkibu Civciv_geliyor1 normal bende aksam koyuyorum sabah birzzı geliyor normal dedi doktorum benimde
Ays0 Çok normal neredeyse her fitil kalanı dışarıya atar gece. Siz yerleştirince en az yarım saat ayağa kalkmamaya özen gösterin kalanı atması hiç sorun değil
BirMuallime EceveDenizinAnnesi yok canım bende hiç olmadı idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir belki