Azracan Şimdiden Allah razı olsun azo sper olan adamın çocuğu olurmu bizim hiç çıkmadı iğnelemedede ameliyatada bi umut varmı umut Allah’tır ama gene sizlere sorayım dedim canlar😭
BTSG04 Azracan benim bir bilgim yok canım inşallah bilen biri çıkar. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌸
Dilara0638 Azracan tabiki olur canım neden olmasın önce Allahtan isteyip sonra tıptan yaralandıktan sonra günümüz şartlarında çözümsüz bişey yoktur evelallah benim eşiminde sperm ileri hareketliliği düşüktü 1 buçuk sene hamilelik olmadı ama sonunda oldu 7 haftalık hamileyim
Minik_mucizem2 Azracan öncelikle çok geçmiş olsun . Benim eniştemde de azospermi çıktı. 4 .ncu yıla girdiler bebekleri olmayınca ilk ikinci yılda tedaviye başlamak istediler sonra pandemi felan gecikti baya . Sonra tedaviye başlayabildiler. Önceden değeri çok düşüktü şimdi iğne oluyor aksatmıyor düzenli olması lazim galiba . Sperm değerinde gelişmeler olmuş yükselmiş. Inş Rabbim herkese nasip eder anne baba olmayi
Azracan BTSG04 amin Allah razı olsun kardeşim Rabbim tüm isteyenlere versin seni de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Azracan Dilara0638 İnşallah canım maşallah gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz tüp bebek tedavisi yaptık ama işimde çıkmadığı için yumurtalıklarımı almadılar 😔
Dilara0638 Azracan sağol canım darısı sana olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻 eşine keçiboynuzu özü yedir bi süre sigara içiyorsa sigarayı bıraksın bizde çok faydası oldu keçiboynuzu erkekler için çok faydalıymış belki sizinde işinize yarar en azından tüp bebek yapacak kadar yükselse yine yeter
[silindi] Dilara0638 Aynen Keçiboynuzu çoook faydalıymış. Siyah kuru üzüm, muz, bitter çikolatada öyle. Sigara, içki vs varsa bıraksın kesinlikle. Hele ki Sigara ve içki, sperm oluşumunun en büyük düşmanları
Dilara0638 [silindi] kesinlikle öyle ben eşime hergün keçiboynuzu özü yedirdim çerez çekirdekli siyah üzüm incir kuru meyveler yedirdim sigarayıda bıraktıktan sonra değerleri düzelmeye başlamıştı sonrasında gebelik oldu zaten çok şükür
[silindi] Dilara0638 Ne güzel 🥰 benim eşimin sigara ve içki alışkanlıkları yok ama yinede 11 ay sürdü hamile kalmam, sigara içki vs olanlarda ne kadar sürer bi düşün.
Dilara0638 [silindi] aynen erkekler pek farkında olmasalarda sigara ve alkol çok etkiliyor benim eşiminde alkol yoktu sigara vardı az içerdi ama ileri hareketlilik sıkıntısı olduğu için hangi doktora gitsek paketi burda bırak çık demişlerdi ama onun bırakmasıda bi kaç ay sürdü tabi
[silindi] Dilara0638 Benimde sigara içtiğim dönemim vardı sonra geçen sene Ramazanı fırsat.bildim 2. Haftasında bıraktım 🤗 zor oluyor anlıyorum onları ama imkansız bişey değil. Gerçekten isteyen her türlü bırakır