elifnurrrr Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim kasıklarım da çok fazla baskı var sanki doğum yapıcak giibiym bugun muaynem vardı doktoruma söyledim bebek ters duruyor o yüzden dedi doğuma 3 ay var dönermi acaba varmı başına gelen
Sermec27 elifnurrrr yani ayakları altta başı yukarda mı makat geliş haftan dsha cok erken canım 34 37 arası dönen bile var ben 26 haftalık hamıleyım makat geliş oğlum ama beni etkilemiyor sezeryan olcak dogumum
Cevirmenannee elifnurrrr benim o haftalarda öyleydi ayakları aşağıda olduğu için baskı yapıyordu ama döndü şuan baş geliş pozisyonunda zamanla dönüyorlar canım
Lokumcuk elifnurrrr benim 29 da dogum pozsiyonundaydı 33 te tekrar makat gelis oldu. Doktor 36 ya kadar degişir yine o dedi. Ama ben zaten sezeryan olacağım.
Uerdem elifnurrrr 26 haftaligim bu zamana kadar kaç defa döndü simdi yine tersmiş😅😅 evet ama baskı hissediliyor özellikle tuvalet geldiğinde daha da fena oluyor
elifnurrrr Lokumcuk ben ilk doğumu normal oldum ama bunda da normal olur heralde döner diye umut ediyorum
Sermec27 elifnurrrr canım benim de makat geliş 26 haftalık hamıleyım ama hiç baskı hissetmiyorum ben genelde baş geliş olunca baskı olur ama
Uerdem Sermec27 yok yok canım farkediyor benimde ters döndü bi kac defa ayaklar asagida olduğunda baskı hissi çok oluyor tekmeliyor o sebeple sanirim
elifnurrrr Sermec27 ben ilk gebeliğim de böyle değildim oğlum düz dü buna doktor ters dedi bende çok baskı var sanki her an doğacak gbi böyle acaip bi baskı hissediyorum
elifnurrrr Sermec27 ben ilk gebeliğim de böyle değildim oğlum düz dü buna doktor ters dedi bende çok baskı var sanki her an doğacak gbi böyle acaip bi baskı hissediyorum
Sermec27 Uerdem bilemem benim en başından beri makat geliş hiç dönmedi daha ama ben baskı hissetmiyorum
Zehra516 Kızlar bende 19+4 haftalığız ama yatış pozisyonuna hâlâ alışamadım sırt üstü çok yatıyorum farkında olmadan herkes bebek ters olur sezeryanla doğum yaparsın felan diyor sizce doğrumu yaa
Tugce_mrv Haftaya giricem benim de kasıklar da çok ağırı oluyor akşamları bazen yürüyemiyorum bile bebeğim tersmiş doğuma kadar döner mi hemşire alanı darlandığı için biraz zor dedi dönmesi
Miumiu elifnurrrr Canım ben de 24 haftalığım benim oğlum da aynı şekilde ters😅 İleride döner diye umut ediyorum daha haftamız erken🤷🏼♀️😂