flowers Ben 32. Haftamdayim hastane çantasını dun hazırladım kenara koydum. ( Ablam erken degil mi dedi) Ne olur ne olmaz diye. dolabi geldi ama diger kıyafetlerini ne zaman yıkayıp yerleştirsem bilemedim. Ben bide çalışıyorum aksam 7 de evde oluyorum. 37 ye kadar da çalışacagim Birtek haftasonları düzgün is yapabiliyorum. Bu haftasonu yıkayıp yerleştirmeye başlasam erken mi acaba bilemedim..
Silasila flowers Ben 32 . haftamda herşeyini hazır ettim dolabını yerleştirdim gitgide dahada zor gelir bu haftasonu ayarla bence
Umay1m flowers hastane çantası için tam zamanı eşyaları da yavaş yavaş yerleştirebilirsiniz İyice ağırlaşınca çok zor oluyor 👍🏽
34_21_23 flowers neden erken olsun ki kendinizi hazır hissediyorsanız yapın. Erken hazırlamanın yararı olur zararı olmaz. Bebiş sabırsız çıkar belki. Bende yarın 30 a giriyorum yavaş yavaş başlayacağım yıkayıp ütülemeye çantayı hazırlamaya. Son günlere bırakmak çok mantıklı değil
midekoruyucu flowers yıkayıp kaldırın bence o kadar da erken değil 32 olmuşsunuz sona bırakıp da zorlanmayın. İçinize sinmiyorsa yıkadıktan sonra hurçlara koyup kaldırın temiz kalır 🤷🏻♀️
Aiteh flowers ben bugun 33 oldum bebegin bebegin kiyafetlerini 36 37 haftasinda dizicem dolabina Allahin izniyle
elaveben 33.haftamdayım şu an her şeyi hazır bebeğimin 30.haftada tamamlamıştım neden erken olsun ki sonuçta her şey olabilir
tazeaane flowers benim 28.hafta bitti daha çocuğumun odası bile yok ortada 😀 bu gidişle doğuma giderken bezini falan alırım diye düşünüyorum 😀😀 yine iyi yapmışsın canım ne olacağı belli olmaz. Hayırlı doğumların olsun inşallah
flowers tazeaane yaparsınız daha bizimde dolabı bugun geldi ama 32 yide cok geçirmemek lazımmış okuduğum kadarı ile 🥰
Guzel_anne flowers 35+4 olduk yarın odasını kurmaya gelcekler hayırlısıyla cumartesi hazırlıcaz herşeyi çantasınıda ☺️
Dilaraa06 flowers 33. Haftamdayım herseyini hazırladım dolabı hazır, hastane çantası hazır, beşiği kuruldu yani eksik hic bi şeyi kalmadı, bence fazl agirlasmadan yavaş yavaş yap