merveanberoglu Kızlar polikistik over hastasıyım kistim vardı bir ay yasmın kullandım erimiş şu anda ama yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş doktor glifor verdi bunu kullan gebe kalırsan bırak dedi benim gibi olup gebe kalan varmı bu ilaçla ?
Zzozan merveanberoglu benim sadece polikistik overim vardı hayıt macunu kullandım yanında incir kürü yaptım tabi doktor tedavisi de oldu benimki femara verdi 5 gün kullandım beş gün sonra çatlatma iğnesi yaptım ve çok şükür 8 haftalık hamileyim. Moralinizi bozmayın inşallah rabbim nasıp eder 🤲🏻
Aslihan2 merveanberoglu bende pcosum yumurtaliklarm çalışmıyormuş bunun icin günlük 30/45 dk yürüyüş önerdi sizde öyle yapabilirsiniz
BorasMom merveanberoglu ben 7 yıl kullandım ilacı polikistik over hastasıyım hamile kalamadım 3 yıldır evliyim yaşımda 30′a yaklaşıyor 4 ay önce tedavi oldum klomen çatlama iğnesi kullanıp hamile kaldım glifor azda olsa zayıflatıyor diye yumurta çatlama şansı var diyet yapın pirinç dahi yemeyin şeker içeren bütün gıdaları yemeyin ve kilonuz çoksa vermeye çalışın kilo düşman polikistik overin sizde insülin direnci çok mu yüksek çıktı ilacı direk verdi ?
Pcoslubiranne merveanberoglu glifor şeker ilacidir normalde.Ama hormonları da duzene sokar ve kilo vermede yardimci olur.Cok zayifsaniz adet gecikmesi ve adet olamama olabilir.yağ oraniniz da azdir yag orani normal araliklarda olmalidir ki hormonlar dogru calissin.
merveanberoglu Zzozan kullan eğer 3 ay içinde olmazsa çatlatma iğnesi yapcaz dedi banada kilo al dedi bide
merveanberoglu BorasMom bana tam tersi ama kilo al dedi folic asitimi bile değiştirdi içerisinde balık yağı ve çok vitamin bulunan bi folik asit yazdı
Ayse1234567 BorasMom canım hem polistik overim vardı hemde over tansiyon oluştu her iki yumurtalığımdan da ameliyat oldum şuan 7 aylık hamileyim sen sadece sakin ol stres yapma kendiliğinden olur inşallah
damlaaltinay merveanberoglu hastalığını kabullenirsen daha çabuk hamile kalırsın, Birde PCOS için kilo çok önemli. Kilolu olmayın
Zzozan merveanberoglu Rabbim inşallah tez vakitte nasip eder benim kilo vermem gerwkiyordu açıkçası veremedim.🙈
BorasMom merveanberoglu kilonuz iyi o zaman ben bir anda 20 kiloya yakın aldım verdim çok kötü bir durum şeker çıktığında yemeği kontrol edemiyorsun inşallah sizde kısa sürede hamile kalırsınız ilk bebeğiniz olucak sanırım hayırlısı olsun☺️
merveanberoglu Pcoslubiranne sabah akşam yarım doz iç dedi. Normalde şeker ilacı ama hormonlarını düzeltmeye yardımcı olacak bu ilaç dedi
merveanberoglu BorasMom aynen boyuma göre kilom az bile hatta 1.80 boyum kilomda 59 o yüzden biraz kilo al dedi sanırım. Evet ilk gebeliğim olcak olumsuzluklar beni mutsuz ediyor o yüzden 😔
merveanberoglu Ayse1234567 insan böyle duydukça şükredip rahatlıyor cidden allah razı olsun sizlerden ümidimi yitirmememi sağlıyorsunuz 🤲🏻🤲🏻
aselinannesi0610 merveanberoglu bende polikistik over vardı evlendiğim günden beri hiç korunmadım evliliğimin 14. Ayında hamile olduğumu öğrendim