Melekkalt Dün itibariyle 42.90 Hcg ile aranıza hoş gelmiş olmaktayım 😌 bi süre kan takibi yapacağım değer artışı için ancak bu süre içinde nasıl beslenmem gerekiyor ne yapmamam gerekiyor bilmiyorum araştırdıkça daha çok kafam karıştı 🥺
bebisim-_00 Melekkalt hicbisey yapman gerekmiyor bebek şuan kese icinde bile yok sonradan geliyor hatta 4 aydan sonra bebek senden besleniyomus o zamana kadar yediğin ictigin ona gitmiyo 😊
Ozlem23 Melekkalt hayırlı olsun Allah gönlüne göre versin ama ilk aylar ekstra olarak birşey yemene gerek yok doktor verirse folik asit kullanırsın sorarsın doktora gidince
Findikinannesi Melekkalt hayirli olsun rabbim sağlıkla kucağına aldirsin ınsallah hic bisey yapmana gerek yok normal yaşamina devam et sadece zararli olanlari cikar hayatindan birde ağır kaldırma dolaptan falan bisey almak icin yukariya uzanma 3 ay cok dikkat et bebişin tutunsun hamileliğin tadini cikart zaman cok cabuk geciyor çünkü 😄
Glbnpk Melekkalt planlı gebelik değilse ve öncesinde folik asit başlamadıysanız folik asit başlayın. Hayırlı olsun ☺️
Lokumcuk Melekkalt hayırlı olsun saglıkla gelsin ilerisini saglıkla gör insallah 🥰 ilk 12 hafta mümkünse agır iş yapma ev süpürmek Bi yere uzanmak VS. Güzelce Bi tutunsun bebişin. Ve saglıklı beslen. Zaten mide bulantısı dönemi gelince bisey yiyemeyeceksin
Fatma7666 Melekkalt Hiç bişey yapma bol bol su iç dinlen yorma kendini saplıklı beslen 🥰🦋Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı evlat olsun 🤲🥰
Biannee1 Melekkalt hayırlı olsun 🙏🏻❤️ Beslenmende dikkat edeceğin bir durum yok ilk 3 ay bebek senin depondan besleniyor doktorum bana öyle demişti ☺️
Haticecakirr Melekkalt hayırlı uğurlu olsun🌸 inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine canım 🌸bende ilk öğrendiğimde betam 42 ydi görünce yazayım dedim 😂
Melekkalt Haticecakirr heyecan ile artmasını bekliyorum yarın tekrar kan testi vereceğim ancak şiddetli baş ağrım var normal mi ben mi stres yapıyorum bilemiyorum . Sizlerde de bu sorunlardan oldu mu acaba
Haticecakirr Melekkalt ben öğrendiğim sıradalar da hiç bir belirtim yoktu yaklaşık 3-4 haftalık falandı belki stres yapıyorsundur 🤷♀️