gunesveguney Kızlar selam Hamile olduğumu geçen hafta öğrendiğimde 5+6 ydı son adete göre ama keseyi gördük doktor ultrasonu verdi 6+0 yazıyordu. Bugün gittik doktora tekrar son adete göre 7+1 görünüyorum ama doktor 6+5 dedi hangisini takip edicem ki ben, ultrasona baktığımda da altta 6hafta 4 gün yazıyor 😂 ona göre uygulamaları güncelliycem ama hangisine göre takip edicem?
Minnakmucizemm gunesveguney ultrason dakine göre takip ediyordum ben kuzum 😂😂 zaten ilerde hep karışıklık olacak benimki sürekli ya 1 hafta geri oluyodu ya 1 hafta ileri 😂😂
gunesveguney Minnakmucizemm 😂😂😂😂 son adete göre takip daha mantıklı o zaman ya şimdilik 3 gün var zaten arada
baby_mama Her gittiğimde günü değiştiği için ben doktora sormuştum. “Son adet tarihini baz alman gerekiyor, ultrasondaki hafta gelişimle alakalı hep değişecek, değişmese her bebek aynı kiloda doğardı” gibi bi açıklama yaptı bana 🙂
Kumral5 gunesveguney benimde ilk zamanlar oyleydi sonra 1 hafta one gecti simdi arayi kapatiyo 3 gun ondengidiyo daha 16+3 haftalik hamileyim doktor normal diyor oynama olabilirmis son adet tarihine gore takip ediceksin cnm
serpilfethullah gunesveguney vlla ayni sorun bendede var ya gecen hafta gttim hastnye 11+6ydi dün de gttim bu sefer 12 haftlik gozukuyor iyice kafam karisti norlde 13 haftalik olmm lazim uygulmya göre
Nazlierva3535 Normalde 9 haftalık haftalık olduk bu gün kontrole gittim ve bana 7+4 gözüküyor dedi ilk öğrendiğimde özele gittiğimde herşeyiyle uyumlu demişti aynı şeyi bu günkü doktora söyleyince ultrason kalitesinden de olabilir dedi kafam çok karıştı açıkçası
Kvsraykt gunesveguney ilk haftalarda böyle oluyor benimde başıma geldi sonra son adet tarihine yetişti 9 haftada düzeldi
Mlk8 gunesveguney doğum tarihiniz son adet tarihine göre hesaplaniyor.bebek haftası için de ona bakacak doktorunuz.usg de görünen bebegun gelişimyle hangi haftaya uyumlu olduğu.onu baz almayın.mesela benim bebegim.4 hafta önden gidiyordu ama yine son adet tarihine göre doğum yaptim
Biannee1 gunesveguney doktorun ultrasonda gördüğü doğrudur ona göre adet tarihini düzenler bendede öyle oldu çünkü 😂