SevDin Ciara93 hamileliğimin 7. Ayına kadar kabızdım böyle bir şey yaşamadım 2 gün ishal oldum hemoroidim çıktı Doktorumun verdiği krem hiç fayda etmedi 1 aydır çekiyorum 😬
SevDin Ciara93 bazı doğal şeylerde alerji yapıyor allah korusun olmaz olmaz hamileyken olacağı tutar doğuma kalmış 1 ay kendimi riske atamam malum hamileyken her ilacıda içemiyoruz
Ilkannelik Alinmavi sarı kantoron yağı mi ?? Ağrı yi mi alıyor yoksa dışarı çıkan meme denen yerler içeri giriyor mu . Arkadaşıma soyluce m şifa olur ins
Ciara93 Ilkannelik canım aslında kantaron çiçeğini alıp hakiki zeytinyağı koyuyorsun bekletiyorsun o kırmızı rengini veriyor doğal olan bu
Alinmavi Ilkannelik valla rengi turuncu kizil arasi bir seydi. Disari cikan memeyi kuculttu gunden gune. Agriyi da azaltti.
Ciara93 SevDin ilaç değil de kantonunu deneyebilirsin cnm doğal bulursan ben de el yapımı var Allahtan bölgesel sürülen bi yağ olduğu için sorun olacağını sanmıyorum
Senaemeci Ben de çörek otu yağı kullanıyorum 2 gündür gece yatarken pamuga sürüp koyuyorum. Ağrısından uyuyamiyordum artik ağrımıyor ve yumusadi.ben faydasını gördüm😊
Demir Ciara93 Sarı kantaron yağı ve çay ağacı özü inanılmaz iyi geliyor.Hiçbirini bulamazsanız saf zeytinyağı.Ameliyatını oldum hemoroidin acısı tarifsiz🤦🏻♀️😓
Demir Ciara93 Sağol canım,çoğalmadan iyice sertleşmeden önlemini al derim.Allah korusun bir coştumu geri dönüşümü yok😕İnşallah ilerlemez🙏🏻