metehaninannesiii Leylaalin bejim eşimde aynen abur cubur olsun yeter der bende önceden cok yerdim şimdi yiyemiyorum onada yedirmuyorum canım ister diye 😂😂😂ama dediğin gibi yemekten sonra artık canım bisi istemiyor meyve zor yiyorum o kadar
Leylaalin DenizAlpinannesii Ama abartmadan bi kaç bisküvi 1 dilim kekten bi şey olmaz ya bi tabak çekirdek yemedikten sonra az az yemeliyiz kocalar kilo alsın 😂
DenizAlpinannesii Leylaalin ah gırtlağı tutabilsek 😂 kendi adıma konuşuyorum önümdeki tabak bitmeden kendimi durduramıyorum o tabağı boş görünce rahatlıyorum 😂 saldım çayıra mevlam kayıra artık doğurunca vercez bi şekilde 😂
Dareyn Leylaalin Eşim hayatta sevmiyor çayın yanına bir şey sade çay seviyor yese yese en fazla kuruyemiş yiyor 😂 Ama normalde tatlı Tuzluya bayılır ama çayın yanında akşam yemeğinden sonra ağırlık yaptığı için yemiyor 🥳
Leylaalin DenizAlpinannesii Doğru dikka etmek lazım yinede doğum zor olabilir ben gündüzler evde oynuyorum müzik açıp
Dilaam Leylaalin valla bende direniyorum bazen paketin sonunda kırıntıları birakta yiyin diyorum çünkü baştan girisirsem duramam diye😂
DenizAlpinannesii Leylaalin ben gibisin sende ☺️ Benim 20 günüm kaldı doğuma tam 15 kilo almışım doktor sınırdasın dedi 1 kilo daha almamam gerek 😂
Lalihhhh Leylaalin Ay sevmezmiyiz genelde akşamları çay değil kahve içeriz hafta içi yanına tatlı şeyler hep olur ya sık sık sütlü tatlı tarzı şeyler yapıyorum hiç olmadı gofret lokum tarzı şeyler koyuyorum , benim için o.kahve saatleri huzur verici oluyor 🤗
happypregnant29 Leylaalin ay onuda yaparsam 67175252629 kilo alırım hiç gerek yok😂😂 çok nadir yaparım ben gündüz tadına bakarım akşam yemem genelde
Leylaalin Bsmlh Canım ben bi kaç tane bisküvi yerim eğer yaptıysam 1 dilim yiyorum hepsi bi günde olmaz her gün bi çeşit koyuyorum yoksa ipin ucu kacar her gün hazırlamaktan bazen canım bile istemiyor eşler yiyor genelde 😂😂 7 aylık olacağım çok şükür daha 3 kilo aldım
Leylaalin DenizAlpinannesii Bende 7 aylık olacağım 3 kilo aldım insallah böylede gider 3 5 kilo daha alırsam yeter 😂