Happykariner bende pcos hastasıyım ama ne seviyede bilmiyorum Dr önce adeti düzene sokmamiz gerek dedi ilaç önerdi ve korunmak gerekir dedi ben çocuk istiyorum neden korunayim dedim ilacı kabul etmedim nette doğurganlık ve sprem kalitesini arttıran şeyleri araştırdım hangi saatte sprem daha canlı m baktım gülmeyin ama saat bile kurduk sabaha karşı daha iyiymiş diye yani ne fayda sağlar bilmem hamile kaldım ama düşük oldu neden oldu diye sorunca Dr kendi kendine hamile kaldın sevin dedi 3 ay kendini topla dedi ve ben 4. Ay yine kendi kendime hamile kaldım kilo vermek hareket etmek ve biliyorum ama kafaya takmamak gerekiyor hamile kaldığım ay tatile gitmiştik ve yumurtlama döneminde değerlendirme yapamadık neyse bir sonraki ay deneriz dedik ve hamile kalmıştım kızım şuan 3 yaşında 😍 doğumdan sonra 21 ay adet olmadım ise başladığım gün adet olmuştum aşırı düzene girdi bu sefer Aralık gibi deneyelim 3-4 aya anca olur olursa olur olmazsa kızımız var dedik bu sefer hiç takmadım kafaya ve netteki şeyleri hiç uygulamadim ilk aydan hamile kaldım şuan 13 haftalık hamileyim çok şükür 3 kez tedavisiz hamile kaldım bende tek sorun geç döllenme oluyor yani şuan 15 olmamiz gerekirken 13 diğer gebeliklerim de böyleydi Rabbim tez vakitte sağlıkla size de nasip etsin