1anneadayii Kediannesi123 Bende de ayni durum oldu maalesef 22+2de detaylıda tüm ölçümlerin ortalaması 21 hafta dedi perinatolog 9 gün geride dedi iki hafta sonra bugün 24+1de kontrole gittim başka bi doktora tüm ölçümleri 23+1 çıktı bi hafta geri hâlâ inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza sizde son durumlar nasıl inşallah gerilik artmaz bebeklerimizde dua edelim..
Kediannesi123 1anneadayii bizim de hala bir hafta geri geliyor artmadığı sürece sorun yokmuş en dazla zayıf doğarmış o da önemli değil sağlıklı olsunlar da sonra aldırırız kilo 😅
1anneadayii Kediannesi123 Aynen öyle yeterki sağlıkla sıhhatle doğsunlar kilo alırlar anne sütüyle inşallah artmasın da geriden gelmesi :) bakalım iki hafta sonra tekrar kontrole gidicem hayırlısıyla bigün biz de haftasını yakalarız doğuma kadar. Siz kaç haftalıksınız şu an?
gullcannn Kediannesi123 Canım 1-2 hafta geri ya da ileri olması önemli değil detaylidaki doktorda bilgi vermedimi. Benim hep basından beri oğlum 1 hafta ileride doktorum gayet normal diyor. Biraz genetik faktörler etkili ileri ya da geri olduğu kilosuna vs göre deniliyor gayret normal birşey korkulacak durum yok.
Kediannesi123 1anneadayii ben bugün gittim yine bir hafta geriydi iki hafta sonra kontrol benim de :) yarın 25. Haftaya gidicez sizin kaç haftalık şuan
1anneadayii Kediannesi123 ben de bugün 24+1de gittim ölçümler 23+1 çıktı. Yaklaşık aynı haftalardaymışız :)
Naz_01 Kediannesi123 canım doktorlar bir hafta geri veya bir hafta ileriyi normal kabul ediyor için rahat olsun 🤲🏻
balpetegim_35 Benim arkadaşımın bebeği de 2,5 hafta geriden geliyordu arkadaşım çok ağlamış üzülmüştü maşallah şimdi sapasağlam çocuğu var 40.haftada doğum yaptı hemde .
Nzlykp Kediannesi123 benim bebeğime kafasi iki hafta geride dediler ama hiç bir sıkıntısı olmadı çok şükür hiç bisery olmaz sıkıntı etme ❤
Hasret90 Kediannesi123 canim benim en basindan beri öyle detaylıda heryeri haftaya uyumlu cıkmaz demisdi prof du hatta doktor hic canıni sıkma bence sağlıklı olması daha önemli