[silindi] Haftaya salı günü cinsiyet için randevum var, Bebeğin uyanık olması için ne yapabilirim? Tok gittim, Çikolata yedim ama yok benim inatçı keçi uyanmadı, bacaklarıda iyice kapamış 😒 kahvaltıdan hemen sonra gidicem, öyle olurmu sizce
BTSG04 [silindi] bacım inat edince ediyorlar bende neler neler yaptıydım 20. Haftada zar zor gösterdi 🤷🏻♀️😂 ben portakal suyu içince benimki aşırı hareketli oluyor dene istersen 😊
cloverart [silindi] bende meyve suyu içmiştim ve yürüdüm hastaneyi kat kat gezmiştim 😂doktorun yanına öyle girdim uyandı ama bacaklarını açmadı inat 😂 sonra alttan muayene oldum gördük kızımı😍ama öyle inat ki 37 haftam bitecek ve hala yüzünü göremedik😒
Sevcan34 [silindi] tuvalete sıkışık git ve vişne suyu iç bana doktorum idrara sıkışık gel dedi kayınvalidem vişne suyu iç dedi 13 haftaydım gittiğimde net bi şekilde gösterdi 🙈
[silindi] BTSG04 Meyve suları miğdemi yakıyor ☹️ Su, soda, Ayram, sütten başka bişey içemiyom. Başka ne severler acaba
BTSG04 [silindi] her bebek farklı sanırım benimki en çok portakal suyunda hareketleniyor çikolatada yapmıyor mesela
[silindi] cloverart Doktorumdan alttan muayene istesem yapar mı? Öyle daha iyi gözükecekse yaparım. Beklemeyi hiç sevmem 😂 sabırsız insanımdır hemen öğrenmek istiyom. 16 hafta beklediğimiz yeter
[silindi] BTSG04 Bende neyde hareket ettiğini bilmiyorum ki :( Devlette hiç ultrason ekranını görmedim, bu Pazartesi ilk defa Özele gittim Cinsiyet için ordada uyuyordu. Bol yemek yiyip gideyim bari. 1 saat önceden yeterli olurmu ki?
[silindi] mrsflowers Evet öyle. Bitter ile deniyeyim bu sefer. Kan şekerin çıkıyomuş diye hareketleniyorlarmış