NilBayraktarUgur Arkadaslar baş agrısı ceken varmı geçirmek icin önericeginiz bisey 20 haftalık hamileyim
elvann NilBayraktarUgur bende 21.haftadayim yaklaşık 2 aydır haftanın 5 günü müthiş ağrıyor hiçbir şekilde geçmiyor mideminlde bulandiriyor migrenim yok Allah yardımcımız olsun
Kbr Bende 9 haftaligim tat vermiyor banada normalde zaten migren rahatsizligim vardi dr ye danistim migrenin tutmasuni engelle baskada yapcak bise yok dedi basimin agiran yerlerine buz koymak iyi geliyor
NilBayraktarUgur Kbr migrrnim yoktu benim hicte baş agrım olmazdı 1 haftadır basladı anlamak mümkün degil gercekten tesekkür ederim tavsiyen icin
aakifselvi64 Benimde vardı ben çözümü egzersiz yaparak buldum odayı havalandırıp egzersiz yapıyorum nefes alıp verme şekli çok önemli yarım saatte baş ağrında bitiyor egzersizde
Kbr aakifselvi64 peki kacinci.haftadasiniz ne.tur egzersiz yapiyorsunuz suan bana tam istiraat verdi dr
NilBayraktarUgur Ben parol ictim doktoruma danısarak bi problem kalmadı yarım saatte gecti agrım Allahtan