ikiponcik_annesi Ozlemaltuntast adetim üç gün geçtikten sonra hastaneye gittm kan verdim 3802 gibi yüksek bi rakam çıkmasına rağmen ultrasonla bakmadı doktor 2 hafta sonra gel dedi 2 hafta sonra gittim 7 haftalıktı sonrada 5 hafta sonra gittim öyle devam etti 😊
deryakadri Ozlemaltuntast ben öğrenir öğrenmez meraktan hemen gitmiştim 35 günlükken ☺️ Bi hafta sonra gittim de 42 günlükdü kalp atışlarını dinlemiştik eşimle
Beyzan Ozlemaltuntast en az 6. Haftada git ki keseyi rahatça görebilirsin. Ben ilk gebeliğimde 5+2 gibi gittim kese görünmedi insanın morali bozuluyor. Bekle bekle zaman geçmiyor. Sonra kese görünüyor kalp atışı için bekliyor insan zor süreç.
Ozlemaltuntast metehaninannesiii hurma ayva defne yaprağı folik asit açısından çok zengin besinlerden ilk gebeliğimde de ilaç kullanmadım ve çıkan sonuçlara doktor şaşırmıştı herşey doğada mümkün çok şükür ki
metehaninannesiii Ozlemaltuntast benim de folik asit normalinden yüksek çıktı ams doktorum kullanmamı istedi o yüzden demiştim siz bilirsiniz tabikide
Ozlemaltuntast metehaninannesiii fazla folik asitin otizme yol açtığını biliyor musunuz ? hepimizin temennisi sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilmek size de sağlıklı ve mutlu bir gebelik diliyorum 🤗
metehaninannesiii Ozlemaltuntast teşekkür ederim doktorum ne derse onu yapıyorum sizede hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin