Bahar2622 Sidika_emin evet benimde kaliyor hic endiselenme iğnenin cok yağlı olduğunu söylüyorlar o yüzdenmiş, ben hiç ellemiyorum bazen 1 haftada anca iyileşiyor
Rana-10 Sidika_emin benim de öyle oluyordu iki gün havlu kağıda bolca kolonya döküp hafifçe masaj yapıyordum en son gene havlu kağıdı öyle ıslak şekilde üstünde bırakıyordum kuruyana kadar ve iğne yaptığım gün de bikaç dk buz uygulardım geçerdi siz de uygulayabilirsiniz buradaki arkadaşlar önermişti bunu bende işe yaradı
Dryalp Sidika_emin canım iğneden sonra orasını kolonya ile ovala dağıt hep oluyor birde derine vurdurursan o zaman öyle olmuyor bıraz açıyor ama sonra gecıyor
busegrr Benimde bir önceki gebeliğimde yapılıyordu, hemşire popona buz torbası koy ve dairesel masajlar yap demişti. İlaç çok yağlı olduğundan deri altında topcuklar yapar diye
iikiizler Evet agır bir iğne ben bır hafta boyunca hergun vuruluyordum okula ayagımı toparllayarak gidiyordum artık maalesef cok kötu agrı verıyor ama o iğne ve hap sayesınde tutundular ☺️