Byzayk0 Kızlar merhaba vivense de PEMBE ÖRGÜ İLE DOĞAL KARYOLA BEBEK BEŞİĞİ var çok hoşuma gitti park yatak mı yoksa bu beşiği mi alsam kararsız kaldım . 60 60 120 cm olan beşikler kaç yaşına kadar kullanılır ?
Alynadha1 Byzayk0 aldım 2 yaşına kadar dediler 1 buçuğa kadar zor kullandı ayaklanınca bitiyor canım onun işi en iyisi park yatak
Bsmlh Byzayk0 ben sepet aldım ama büyük olan pembe örgü yaptırmak istiyorum bakalım park yatak ben beğenmiyorum eşimde satıyor ama yok renk istemedim beyaz yada ahşap favorim🥰
selinso Byzayk0 park yatak daha uzun sure kullanilir ve bebek icin daha iyiymis ilerde yataga kendi ozgurce girip cikmasi acisindan😌
gizemozdemir1990 Byzayk0 ben anne yani besik alcaktim. Onu ancak 5-6 ay kullanirsin dediler. Ondan yoyko nun anne yani da olan park yatagindan alcam
Alynadha1 Byzayk0 yok almadım canım elimdekini satıp almayı düşünüyorum ama iyi araştır derim bianda karar verme iyice artısını eksisini düşün ☺️
Byzayk0 Bsmlh benim arkadaşımda da var sepet büyüklerden 7 aylık oldu çocuğu artık dönerken geceleri uyanıyormus çocuk ,bilemedim ya 😌
Bsmlh Byzayk0 en büyügünü alın arkadaşım 1 sene kullandı ben de onun için aldım sonrasında ilerde yatak olan beşik alacağım odasına kardeşiyle birlik odalarında olurlar diye düşündüm
Sumc Byzayk0 ahşap beşiklerinde büyük ve kademeli olanları var eğer ahşap istersen onlara da bakabilirsin. Ben ahşap tercih ettim. Park yatak gibi yere çok yakın kademesi var rahat 2 yaşına kadar kullanabilir.