lemonsmother Gulsen4224 ya kendi doktorum, ve siz baştan beri erkek dediniz, bugün 16 olduk, kız dedi. Şimdi siz erkek diyorsunuz, doktor emin olmak için 1 ay sonra gel diyor 😂 sanırım benim doktor değiştirme zamanım gelmiş 😂😂😂
Gulsen4224 lemonsmother bana öyle geldi balım rabbim gönlüne göre versin inşallah başka bi doktora gözük emin olabilmek adına 😅🤭🌸
Zeynepemir72 lemonsmother https://hizliresim.com/gUD1fI buda benim kızımın bacak arası 16+ haftalıl %85 kız dedi
co2041 Gulsen4224 canım lütfen bana da tahminde bulunur musun dün post açmıştım seni etiketledim ama görmedin sanırım tekrar etiket yapayım mı🌸
Zeycannn Gulsen4224 Gülşen hanım sizin bebeğinizde en son ters duruyordu döndü mü bebek kaç haftalık oldunuz benim de 23 ve 29. Haftada makat gelişli bebek dedi doktor ne zaman dönecek diye merak ediyorum
Milad12 Gulsen4224 ablacim bana 12 haftada kiz dedim dr de 14 haftada kiz dedi 2doktor hatta daha degisme olmaz demi
Gulsen4224 Zeycannn 36 haftalık oldum cnm ama kontrole gitmedim daha 34 .haftada gittiğimde dönmemiş demişti ama göbeğim indi gibi aşagıya umarım dönmüştür erken cnm daha Senin için umarım döner bebeğin 🤲🏻🤲🏻
Gulsen4224 Milad12 inşallah değişmez değişeceğini sanmıyorum farklı doktor baktı ise ama yinede 16 . Hafta net cinsiyet haftası bekle istersen 🌸💜