Eda_okur262627 Ly020818 ben metsil kullanıyorum gerçekten çok güzel ve bebeği kucağınıza alıp sırtına aşağıdan yukarı doğru ovuşturun avuç içiyle ve sırtına yavaş yavaş vurup öyle gazda güzel çıkıyor 😊yanlış anlamayın lütfen fikir olmak istedim 😊
Ebru24 Ly020818 zinco kullanabilir ablanız benim kızım gaz sancısı dan sabah 4 dü acile götürdüm bir fitil yaptılar birde zinco diye damla verdi çok şükür geçti ogünden sonra çok zor durumlar onlar Allah yardımcınız olsun
Ly020818 Eda_okur262627 estağfurullah niye anlayalım herşeyin vardır bir yöntemi onlari hep denemiş ayak altından noktalara masaj sırt masajı galiba etkili bir damlaya ihtiyaç var yoksa catliycak diyor cocuk
Eda_okur262627 Ly020818 ayy Allahım korusun bebişlerimizi yaa bir posta fikir vermek istemiştim kadının biri yanlış anlamış alay geçtiğimi düşünüyor yani sağlık sonuçta bu ben yaşadığımı anlattım sen nasıl insanlarla alay geçersin diyor sonuçta bende bir anneyim hiç bir annenin canı yansın istemem 😒
Eda_okur262627 Ly020818 ya saçma sapan postlara yorum yapmıyolar güzel iyi şeyler söyleyince tepki yemek insanın zoruna gidiyor 🤣
bellaluci Mommy’s Bliss Gripe Water kullanan cok fazla anne arkadasim var ve ben de onlarin tavsiyesiyle satin alacagim. Hayat kurtarici oldugunu soyluyorlar. Trendyolda’da satiliyor isterseniz yorumlara da bakin icinize sinerse bir deneyin derim.
Beyzan Ly020818 önce nurse harveys ile başlayip sonra biogaia kullanmaya geçebilir. Nurse harveys klâsik gaz damlası 2-3 ay etki eder maksimum ama bio gaia probiyotik olduğu için daha kalıcı çözüm sunar zaten bebek de büyür o arada.