Meltem123 Kızlar iki gündür kuyruk sokumumda ağrıyla acı arası karışık bi durum var.kalcamin üzerine oturduğum zaman ağrıyor bu neden olur sizce böyle bişey yaşayan var mi
MasalAlparslanMom Meltem123 var var olmazmı. Sanki popomu oturduğum yerde bırakıp kalkmışım gibi bi sancı. Normal şeyler benim son 36 gün 🤰🏻👼🏼🙏
Talhahafsa Meltem123 canım kaçıncı haftalıksın ben 22 haftada aynı ağrıyı yasadım oturamıyodum cok şişkinlik vardı sancı gelip gidiyodu doğuruyorm sandım valla 🙂 acile gittim bu haftalarda normal dedi
Espbulut Meltem123 ben son 1 haftadır aynı acıyı yaşıyorum biryerden kalkarken saniyelik bir bıçak saplanması gibi giriyor 🤦♀️ Kaç haftalıksınız
Melisct94 Benimde çok oldu canım doktora sormuştum normal her yerin genişliyo dedi 2-3 hafta çektim şuan yok 16+1im
Dilekahinzen İçimden geçeni sormuşsun ya benimde yaklaşık 1 haftadır nasıl ağrıyo sanki günlerdir sert zeminde oturmuşum gibi. Neden olduğuna anlam veremiyodum herkeste oluyomuş demekki. 15+5 im bende
Serii Çok ayakta durunca çok oturunca benm de ağrıyor ama zaman ilerledikçe daha az karşılaşıyorum şimdi 19 haftadayım eskisi gibi şiddetli değil 🤗