Kazeymerfat https://resimyukle.io/Sbq793huML.i İyi günler resimdeki test komşuma ait ben ikinci bir çizgi çok çok silik görüyorum ama kendisi göremiyor benim gibi görebilen var mı acaba ? Bata 5 günnkala normal test ile yapmış …
midekoruyucu Kazeymerfat gözlerim benimle dalga geçmiyorsa ben de çok çok silik bi çizgi gördüm bat gelince tekrarlansın bence mutlaka. İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏼
Kubra5734 Kazeymerfat evet 2. Cizgi silik 2 gun sonra testi tekrarlasin eyer ikincisinde koyulasma olursa adetine kadar 2 gunde bir ypsin sonra s.ocaginda duzenli kan takipi yaotirsn
Husn-izan Kazeymerfat günler geçtikçe hormonları yükselecek ve daha koyulaşacak ikinci çizgi evet çok silik ama var
Kazeymerfat midekoruyucu teşekkürler aynen ben de söyledim gördüğümü ama birkaç gün daha beklemek istedi kan testi için ..
midekoruyucu Kazeymerfat onu yine beklesin canım adet olması gereken gün bi idrar testi daha yapsın. Eğer gebelik varsa bu fotodakinden daha belirgin bir çizgi çıkacaktır 🤲🏼
turkan3596 Sizin gibi aynı şekilde öğrendim bende hamile olduğumu adetime 4 gün vardı çok silik bir çizgi çıkmıştı ertesi gün tekrar test yaptığımda daha belirgindi ama en doğrusu kan tahlili vermeniz