BurcuLice Yasinimm 10 gün çok uzun bir süre canım acilden bi gidip baktırsaydın kaçıncı haftadasın belki minimal haraket ediyordur sen hissetmiyorsundur
happypregnant29 Yasinimm eşiniz neden böyle dinlemeyin onu ya 10 gün uzun süre hiç mi merak etmiyor çocuğunu. Burdaki bazı şeyleri okuyunca ağzım açık kalıyor cidden çok şükür eşime diyorum. Özelde olsa ikna edin bir şekilde gidin çiniz rahat etsin yani
Elomiy Yasinimm eşini beklemen hata kendin gizli git gerekirse bebek bu yani bişey olsa Allah korusun senin canın daha fazla yanar. Bildiğim kadarıyla ağrı oluyor. İnşaallah öyle değildir 🙏
miniginannesi9 Yasinimm bı sağlık ocağına gidin orda en kötü steteskopla dinlerler, benim de 22. Haftaya kaadar dinlemedi sağlık ocağı sonra dinlemeye başladı. Hareketsizlik 10 gündür hiç mi olmadı, eşinizin insafına bırakmayın kendinizi ve bebeğinizi.
happypregnant29 Yasinimm durumunuzu bilmiyorum ama biz kadınlar bu kadar aciz olmamalıyız devlete gitme yolu muhakkak vardır yada en kötü gidin sağlık ocağına orda her şey eksik diyene kadar onlar neticede işi biliyorlar yönlendirirler buraya yazana kadar bir şeyler araştırıp gidin derim en iyi niyetimle
Fundasrc-2 Sizin sağlığınız sonuçta eşiniz nasıl izin vermez doğuma kadar bir sürü kontrolden geciliyor siz biraz daha eşinizi dinlerseniz evde yaptıttırır doğumu size söyliyim . Yapmayın allah aşkına bu kadar pasif kalmayın insan olarak bir anne olarak size saygısı olmalı bedeninizde bir canlı tasıyorsunuz ve hersey olabilir insanın basına aklına gelmedik hersey oluyor .burada yorumları okudukça agzım acık kalıyor ailenizde hiç mi değeriniz öneminiz söz hakkınız yok neden bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi ya bir bayan olarak dik durmanız gerekiyor biraz kendinize özgüveniniz gelsin
Msydn6 Yasinimm niye izin vermiyor yaa nerden biliyomuş ne kadar saçma git muhakkak için rahatlasın canm birşey olursa kim çekicek vicdan azabını ay bu erkekler öldürüyo insanı…
AyferMehmet07 Yasinimm bu eşinin karar verebilceği bişey değil sonuçta iki kişinin sağlığı söz konusu yorumları okurken ben sinirden delirdim resmen ne demek doğuma kadar gitme olurmu öyle şey ya cahilmi bu adam… 30 lu haftaların basında karnıma dolabın kapagı çarptı hafiften ve hemen eşim eve geldi hastaneye götürdü özele gidiyordum zaten ne gerekliyse yaptırdı ve içi rahatladı bende çok korkmustm ama şükür bişey olmadı son 2 3 haftamız kaldı her hafta kontrole gidiyorz valla hiç of demedi sen bide şuan ayda gidiyosn kendi hadi gidelim demesi lazm sen eşini dinleme sakın git inşallah iyidir bebek ama eğer değilse seni zehirleyebilir acilen gitmen lazm
ArasisMom Yasinimm Nasıl dinlemediler dinliyorlar ilk dozda da çünkü alet ne kadar eski olursa olsun 23-24 den sonra duyuluyor.
merve-shnbs Yasinimm Eşim izin vermiyor ne demek ya böyle bir durumda izni çokta önemli olmasa gerek. çalışmıyormu bu adam evden çıkınca çıkın gidin hastaneye sizin ve cocugunuzun sağlığı söz konusu. sonrada biraz düşünün bu adamda vicdan yokmu diye. doğuma kadar gitme ne demek buna o mu karar vericekmiş çocuğu yaparken zevk almasını biliyor sorumlulukmu alamıyor ? üzüldüm sizin adınıza böyle bir eşe sahip olduğunuz için.
Eczmery123 Yasinimm haftan hareketleri takip etmek için çok erken. Bu haftalarda küçük oluyor fark etmeyebilirsin hareket ettiğini. 32-33 haftalardan sonra büyüdüğü İçin daha takip edilebilir olur